Vera Farmiga ska spela Christine McVie..
1 av 4
Vera Farmiga ska spela Christine McVie.. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Scanpix
Aaron Eckhart ska spela "The Beach Boys" medlemmen Dennis Wilson.
2 av 4
Aaron Eckhart ska spela "The Beach Boys" medlemmen Dennis Wilson. - Foto: WENN.com/ All Over Press
..Sångerskan och keybordisten från "Fleetwood Mac".
3 av 4
..Sångerskan och keybordisten från "Fleetwood Mac". - Foto: Sam Emerson / Polaris/ All Over Press
"Fleetwood Mac" har funnits sedan 1967.
4 av 4
"Fleetwood Mac" har funnits sedan 1967. - Foto: Sam Emerson / Polaris/ All Over Press

Vera Farmiga som Fleetwood Mac-sångerskan

Den Oscarsnominerade skådespelerskan Vera Farmiga är klar för rollen som bandet Fleetwood Macs sångerska Christine McVie.


Skådespelerskan Vera Farmiga är klar för rollen som sångerskan/keybordisten Christine McVie, i kommande filmen "The Dummer", uppger The Playlist.

Spelar mot Aaron Eckhart

Farmiga kommer spela mot bland annat Aaron Eckhart, som kommer spela huvudrollen som Dennis Wilson, en av medlemmarna ur bandet "The Beach Boys". Wilson dog vid 39 års ålder och hade ett stormigt och omtalat förhållande med McVie.

Oscarnominerad för "Up In the Air"

Farmiga har tidigare medverkat i filmer som skräckfilmen "Orphan", "Up In the Air" - för vilken hon blev Oscarnominerad - och "Source Code". Framöver kommer hon bland annat att synas i filmerna "Closer To the Moon" och "The Locals".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.