Denzel Washington och Reynolds visade sig vara en bra kombo.
1 av 3
Denzel Washington och Reynolds visade sig vara en bra kombo. - Foto: All Over Press
Daniel Espinosa, som gjorde Hollywooddebut med Safe House.
2 av 3
Daniel Espinosa, som gjorde Hollywooddebut med Safe House. - Foto: All Over Press
Tillsammans på premiären.
3 av 3
Tillsammans på premiären. - Foto: All Over Press

Succé för Snabba Cash-regissören - nya filmen har dragit in halv miljard

Daniel Espinosa gör storsuccé i USA med sin nya film "Safe House". Filmen har redan dragit in närmare en halv miljard kronor.


Mer om Espinosa

Daniel Espinosa regisserade filmen "Snabba Cash", som hade premiär 15 januari 2010. Filmen baserades på Jens Lapidus bok med samma namn. Det var till en början tänkt att Espinosa även skulle regissera de två uppföljarna som är bekräftade, men det är nu Babak Najafi som får ta sig an uppgiften.

USA. Actionfilmen "Safe House", med superstjärnan Denzel Washington, har - tio dagar efter premiär, redan hunnit bli en ordentlig succé i staterna. Bara i helgen drog filmen in över 160 miljoner kronor.

Det är ändå ingenting mot förra veckan då Snabba Cash-regissören Daniel Espinoas Hollywooddebut blev ett ordentligt klirr i kassan. Närmare 270 miljoner kronor drog filmen in då. Det har gått snabbt sen Snabba Cash släpptes 2009.

Får högt betyg av tittarna

Och det är inte bara den höga omsättningen som vittnar om en succé. På den prestigefyllda filmsidan IMDb, där vem som helst får betygsätta filmer, har den redan fått 7,1 av 10 i betyg.

Filmen var tätt följd av "The Vow", med Rachel McAdams och hunken Channing Tatum som drog in strax över 158 miljoner kronor i helgen, uppger Us Weekly.

"Safe House" hade Sverigepremiär i fredags. Även svenska Fares Fares har en roll i filmen.

Se den officiella trailern här:

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!