Spike Lee är mannen som fått i uppdrag att regissera remaken.
1 av 2
Spike Lee är mannen som fått i uppdrag att regissera remaken. - Foto: AP Photo/Manuel Balce Ceneta/Scanpix
Kanske får vi se Elizabeth Olsen i filmen om mannen som vaknar upp i fängelse?
2 av 2
Kanske får vi se Elizabeth Olsen i filmen om mannen som vaknar upp i fängelse? - Foto: AP Photo/Joel Ryan/Scanpix

Elizabeth Olsen - en stigande stjärna

Stjärnskottet Elizabeth Olsen har flera filmer på gång. Bland annat kanske vi får se henne i den amerikanska versionen av den koreanska thrillern "Oldboy".


Den koreanska thrillern "Oldboy" från 2003 kommer att få en amerikansk remake. Nu har unga och superaktuella skådespelerskan Elizabeth Olsen blivit erbjuden en kvinnlig roll i filmen, uppger Collider.

Rollen har tidigare blivit nekad av Rooney Mara ("The Girl with the Dragon Tattoo") och Mia Wasikowska ("Alice i underlandet"). Vem som ska spela filmens manliga huvudroll är fortfarande inte klart. Stora namn som Christian Bale, Clive Owen och Colin Firth har redan tackat nej.

Fast i fängelse i 15 år

Spike Lee kommer att regissera den nya versionen Pan Chan-Wooks "Oldboy". Den handlar om mannen Oh Dae-Su som plötsligt finner sig själv i en fängelsecell, utan att veta hur eller varför han hamnat där.

Efter 15 år får han åter se dagens ljus och är då fast besluten att hämnas på de som kidnappat honom. Dessutom måste han ta reda på vad som hänt med hans fru och dotter - samtidigt har kidnapparna en större plan för honom.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!