Måndag 20 Sep
Stockholm

Nytt bakslag för Tarantinos Django Unchained - tappar stjärnor

Joseph Gordon Levitt hade en roll i Quentin Tarantinos kommande film "Django Unchained". Vem som ska ersätta honom nu är oklart.
1 av 4
Joseph Gordon Levitt hade en roll i Quentin Tarantinos kommande film "Django Unchained". Vem som ska ersätta honom nu är oklart. Foto: Stella Pictures
Kevin Costner har även han hoppat av filmen. Han ersattes då av Kurt Russell.
2 av 4
Kevin Costner har även han hoppat av filmen. Han ersattes då av Kurt Russell. Foto: Stella Pictures
Det är Quentin Tarantino som regisserar den hypade filmen.
3 av 4
Det är Quentin Tarantino som regisserar den hypade filmen. Foto: Stella Pictures
Leonardo DiCaprio har en roll i filmen, som en sadistisk plantageägare.
4 av 4
Leonardo DiCaprio har en roll i filmen, som en sadistisk plantageägare. Foto: Stella Pictures

Quentin Tarantinos stjärnspäckade film har tappat ännu en av sina skådespelare, nämligen Joseph Gordon Levitt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Först var Kevin Costner tvungen att hoppa av Quentin Tarantinos westernfilm "Django Unchained" på grund av schemakrock med Stålmannen-filmen "Man of Steel". Nu har ännu en av stjärnorna från filmen, Joseph Gordon Levitt, tvingats hoppa av, uppger BeyondHollywood.

Anledningen till den aktuella skådespelarens avhopp beror på arbetet med sin egna film, "Don Jon's Addiction", som han både regisserar och skådespelar i. Den kommer att skildra en modern "Don Juan" och hans resa för att försöka bli mindre självisk.

Blodig spaghetti-western med stjärnspäckad ensemble

Tarantinos kommande film, som beskrivs som en "blodig spaghetti-western", har en minst sagt stjärnspäckad ensemble. Stora namn som Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Kurt Russell och Jamie Foxx kommer att medverka i filmen. Den handlar om en slav (Jamie Foxx) som tillsammans med sin mentor (Christoph Waltz) ger sig ut för att rädda sin fru (Kerry Washington) som blivit tillfångatagen av en sadistisk plantageägare (Leonardo DiCaprio).

Gordon Levitt är, förutom med sin kommande film, aktuell med ett flertal stora filmer, som hypade "The Dark Knight Rises", "Lincoln" och "Looper".

Kommentera
Kopiera länk
Dela