Joseph Gordon Levitt hade en roll i Quentin Tarantinos kommande film "Django Unchained". Vem som ska ersätta honom nu är oklart.
1 av 4
Joseph Gordon Levitt hade en roll i Quentin Tarantinos kommande film "Django Unchained". Vem som ska ersätta honom nu är oklart. - Foto: Stella Pictures
Kevin Costner har även han hoppat av filmen. Han ersattes då av Kurt Russell.
2 av 4
Kevin Costner har även han hoppat av filmen. Han ersattes då av Kurt Russell. - Foto: Stella Pictures
Det är Quentin Tarantino som regisserar den hypade filmen.
3 av 4
Det är Quentin Tarantino som regisserar den hypade filmen. - Foto: Stella Pictures
Leonardo DiCaprio har en roll i filmen, som en sadistisk plantageägare.
4 av 4
Leonardo DiCaprio har en roll i filmen, som en sadistisk plantageägare. - Foto: Stella Pictures

Nytt bakslag för Tarantinos Django Unchained - tappar stjärnor

Quentin Tarantinos stjärnspäckade film har tappat ännu en av sina skådespelare, nämligen Joseph Gordon Levitt.


Först var Kevin Costner tvungen att hoppa av Quentin Tarantinos westernfilm "Django Unchained" på grund av schemakrock med Stålmannen-filmen "Man of Steel". Nu har ännu en av stjärnorna från filmen, Joseph Gordon Levitt, tvingats hoppa av, uppger BeyondHollywood.

Anledningen till den aktuella skådespelarens avhopp beror på arbetet med sin egna film, "Don Jon's Addiction", som han både regisserar och skådespelar i. Den kommer att skildra en modern "Don Juan" och hans resa för att försöka bli mindre självisk.

Blodig spaghetti-western med stjärnspäckad ensemble

Tarantinos kommande film, som beskrivs som en "blodig spaghetti-western", har en minst sagt stjärnspäckad ensemble. Stora namn som Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Kurt Russell och Jamie Foxx kommer att medverka i filmen. Den handlar om en slav (Jamie Foxx) som tillsammans med sin mentor (Christoph Waltz) ger sig ut för att rädda sin fru (Kerry Washington) som blivit tillfångatagen av en sadistisk plantageägare (Leonardo DiCaprio).

Gordon Levitt är, förutom med sin kommande film, aktuell med ett flertal stora filmer, som hypade "The Dark Knight Rises", "Lincoln" och "Looper".

/
/
/
/
Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

1 timme sedan
Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

2 timmar sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

3 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.