Onsdag 4 Aug
Stockholm

Zoe Häggkvists galna lyxliv

1 av 5
2 av 5
Carolas son Amadeus som hon har tillsammans med exet Runar Sögaard.
3 av 5
Carolas son Amadeus som hon har tillsammans med exet Runar Sögaard. Foto: Stella Pictures
4 av 5
5 av 5

Carolas dotter Zoe Häggkvist lever ett liv som andra barn bara kan drömma om.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Carolas blogg

Här hittar du Carolas blogg på mama.nu.

Artisten har bloggat sedan april.

Carolas dotter Zoe Häggkvist, 3 år, blir väldigt ompysslad av sin mor och får både det ena andra – är hon kanske redan Sveriges svar på Katie Holmes och Tom Cruises dotter Suri Cruise?

Löshåret blev en het potatis

När Zoe fick löshår blev det ramaskri i Sverige och Zoes frisyr diskuterades till och med i SVT debatt. Psykologen Eva Rusz, 55, kunde inte minnas när hon var så arg senast.

– Det är ett övergrepp mot ett nyadopterat barn, sa Rusz till Aftonbladet.

Men Carola försvarade sig i sin blogg.

– Zoes korkskruvar är anpassade efter ett barns frisyr och är gjort på en Afrohårsalong i Sydafrika på inrådan av en professionell frisör. Hennes förlängningar är inte fästa med några som helst andra material än flätade in i hennes egna hår. Varken clips eller metall har använts, eller limmats eller bränts fast.

Lyxig massage på flygplatsen

Inför den låga flygresan från Sydafrika till Sverige passade både mor och dotter på att få massage – en riktig lyx för många.

Zoe kör vrålåk för miljoner – med rockstjärna

Carola har presenterat Zoe för exkärlek Kicken och trion Carola, Kicken och Zoe njöt av en fin sommardag med att köra Kickens vrålåk, en Porsche.

– Zoe vråltjöt av skratt i bilen när den drog iväg, skriver Carola i sin blogg.

Zoe – ett riktigt modelejon
Kläder och skor är inget som kommer att bli ett bekymmer för Zoe i framtiden. Zoes modetokiga mamma Carola fixar biffen och ser till att Zoe alltid har det senaste. På kort tid har Zoes garderob utökats med allt från pärlbeströdda sandaler, en liten fuskpäls, Uggs, solglasögon och Gud vet vad.


Glider i golfbil på flygplatsen
När Carola och Zoe var på Frankfurts flygplats orkade de inte gå runt som vanlisar, utan använde färdtjänsten och åkte golfbil. Flott ska det vara!

Kommentera
Kopiera länk
Dela