10 små prövningar i livet alla varit med om

"Det ska va gött å leva", fast ibland är det ju inte det. Nyheter24 listar de små prövningarna vi alla tvingas att gå igenom minst en gång i livet.


1. Tvingats lyssna på någons dröm.

"Alltså jag drömde en så sjuk dröm i natt, först kom ett rullande eldklot, sedan gick jag i 100 mil mot en flygande elefant, och sen..." Dessa händelser har ju aldrig inträffat? Varför berättar du det för mig? Det här är tid jag aldrig mer kommer att få tillbaka. 


2. Trasslig MP3-sladd

Detta fenomen är någonting jag aldrig kommer att förstå mig på. Om du inte rör sladden eller medvetet försöker knyta en knut på den – hur kan den trassla ihop sig till någonting som är omöjligt att knyta upp?


3. Fått en lång person framför sig på bion.

Du har popcorn, du har läsk och biofilmen ska just till att börja. Plötsligt kommer det en 1.94 centimeter lång människa som börjar lunka in på raden framför dig. Du knäpper händerna och ber till Gud men självfallet är det platsen framför dig som långskånken sätter sig på. Det bästa av allt? – Bion är fullsatt.


4. Slagit i tån i ett stolsben. 

Känslan kan liknas vid att någon blåser bort din tå med ett pumphagel. Hur kan någonting som är så litet göra så fruktansvärt ont? Och varför tvingas man vara med om det så många gånger under en och samma livstid?


5. Fått ett vattenfall i ansiktet när du diskat och råkat spruta vatten rakt på en sked.

Funderingen här är varför det inte blir en vattenstrimma, utan ett vattenfall?


6. Tänkt på en person du skrivit någonting dumt om – skickat smset till den personen.

Självklart är det hemskt att tänka dumma tankar om någon, men detta händer fler än man tror. Du ska skriva någonting elakt om en X och skicka till din vän, men då du har X namn i huvudet så skickar du det till X i stället. Det är vad man brukar kalla för en epic fail. 


7. Gått till frisören för att toppa håret – kommit hem med potta (typ).

Du går till frissan i jakt på en snygg, någon trendig frisyr – får ta omvägar hem då du skäms över att se ut som han i Arthur filmen – "Svärdet i stenen". 


8. Kollat på film med någon som säger "Det där skulle aldrig gå".

Tack så mycket att du förgyller inlevelsen i filmen. Verkligen, nu blev den genast mycket bättre. Tack. 


9. Glömt matlådan hemma. 

Få saker är så frustrerande som att omsorgsfullt ha förberett en fin liten måltid i perfekt portion – för att sedan glömma den.


10. Du ska möta upp någon och din telefon lägger av.

När du ska möta upp din vän, ni har inte bestämt exakt var – och din mobil lägger av. 


Tur är det väl att livet på så många andra sätt är – fantastiskt. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...

Per Gessles enorma miljonimperium – så mycket pengar håvar han in

Per Gessle har, under åren i Roxette och Gyllene Tider, byggt upp en smärre förmögenhet. Nyheter24 har kikat närmare på Gessles inkomst och bolag.

Ändringen - Israel får medverka på Kulturnatt

1 timme sedan
Stockholms stad tog bort Israels ambassad ur Kulturnattens program på grund av säkerhetsläget. Men nu ändrar sig kommunen, skriver SVT:s "Kulturnyheterna ".

Hon får radions lyrikpris

1 timme sedan
"Ett visionärt raseri" belönas med Sveriges Radios lyrikpris. Judith Kiros får priset för diktsamlingen "Det röda är det gränslösa".

Felicia Book har sadlat om helt – det gör hon idag

1 timme sedan
Anna Books dotter Felicia Book växte upp i rampljuset, och har varit med i både Farmen VIP och Fångarna på fortet. Men nu har Felicia lämnat kändisvärlden bakom sig, och satsar helt och fullt på sitt nya jobb.