Lördag 23 Okt
Stockholm

8 positiva effekter med att Facebook låg nere

Under torsdagsmorgonen låg Facebook nere och många av oss greps av en innerlig panik. Men tänker man efter så finns det faktiskt en hel del positiva effekter av errorn. Nyheter24 listar några.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Så reagerade världen när Facebook låg nere

Här kan du läsa om hur världen reagerade under tiden Facebook låg nere

1. Att Facebook ligger nere kan liknas med att göra slut med en svinig kille/tjej. I början känner du dig halv och som att du inte kommer att kunna leva utan din livs kärlek. I efterhand inser du att skiten styrt ditt liv och att du egentligen klarar dig bättre utan. 

2. Din chef har bett dig att kontakta 100 stycken kunder på Facebook. Lite svårt nu va? Detta gör att du lämnas med alternativen:  ta en islatte i stället, ta helg, hinna gå på systemet och så vidare.

3. Du tenderar att vara lite väl snabb på att svara på din raggs mail. Nu får du en chans att spela lite svår. 

4. Lets face it (haha), vi människor har inte använt oss av ögonkontakt sedan 1700-talet. Nu tvingas du äntligen prata med din kontorsgranne face to face i stället för på fb-chatten. 5. Att skriva med sin date på Facebook känns väldigt opersonligt, men man vill ju aldrig vara den som är först med att skicka ett sms. NU HAR DU INGET VAL! Missa inte detta guldtillfälle!

6. Hade Facebook legat nere kvällstid hade man eventuellt kunnat kosta på sig att sova fyra timmar extra. 

7. Du och din partner kan ligga näsa mot näsa och mysprata med varandra i stället för att ligga med näsan mot telefonen och scrolla Facebook.

8. Det kommer fram vilka som verkligen kommer ihåg din födelsedag. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela