Onsdag 28 Sep
Stockholm

Därför skippar Megan kolhydrater och sex

Megan Fox skär ned på godsakerna.
1 av 4
Megan Fox skär ned på godsakerna. Foto: TT bild
Tillsammans med Brian Austin Green har Megan fått två barn.
2 av 4
Tillsammans med Brian Austin Green har Megan fått två barn. Foto:
I samband med filmens promotion avslöjade nyligen stjärnan hur hennes liv förändrats sedan hon blivit mamma – hon har nämligen valt att reducera två av sakerna hon annars gillar att unna sig – kolhydrater och sex.
3 av 4
I samband med filmens promotion avslöjade nyligen stjärnan hur hennes liv förändrats sedan hon blivit mamma – hon har nämligen valt att reducera två av sakerna hon annars gillar att unna sig – kolhydrater och sex. Foto:
"Jag äter ingenting kul", berättar hon.
4 av 4
"Jag äter ingenting kul", berättar hon. Foto:

Megan Fox väljer bort några av livets goda ting.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Kolla in Megan Fox skönhetsfavoriter
Vad är hemligheten bakom Megans skimrande hy och långa ögonfransar? – läs om hennes skönhetsfavoriter här. 

Skådespelerskan Megan Fox, 28, är för tillfället aktuell med rollen som April i science fiction-filmen "Teenage Mutant Ninja Turtles"

I samband med filmens promotion avslöjade nyligen stjärnan hur hennes liv förändrats sedan hon blivit mamma – hon har nämligen valt att reducera två av sakerna hon annars gillar att unna sig – kolhydrater och sex.

"Brian får ingen intimitet alls"

Fox är sedan tidigare gift med Brian Austin Green, 41. I en intervju med Entertainment Tonight berättar hon att anledningen till hennes återhållsamhet beror på att parets gemensamma son Noah sover tillsammans med sina föräldrar. 

– Vår 2-åriga son sover tillsammans med oss, så det finns verkligen ingen chans för intimitet, berättar hon, skriver E Online.

I februari föddes parets andra son, Bodhi, vilket inte direkt bidragit till mer egentid för stjärnparet. 

"Jag äter ingenting kul"

Men sex är inte det enda som fallit bort för Megan sedan hon fått barn. I ett försök att bli av med sina graviditetskilon går nu skådespelerskan på en diet som utesluter kolhydrater.

– Jag äter inga kolhydrater över huvud taget. Det värsta jag stoppar i min kropp är kaffe. Jag har heller inga fuskdagar, men om jag hade det skulle jag äta pizza och tårta, berättar hon för E News.

– Jag äter ingenting kul, tillägger hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.