"Vi är inne i en ny epok – en tid då även kvinnor är kungar"

- 15/10/2014, 15:28 -
Smail står upp för sin vän Paulina.

Smail står upp för sin vän Paulina.

Smail Alihodzic skriver ett kraftfullt inlägg på Facebook om näthatet Paow mötte efter att hon haft sex i teve.

Det var tidigare i veckan Paradise Hotel-tittarna möttes av ett bekant ansikte. In på hotellet klev nämligen Paulina "Paow" Daniesson. Paow är sedan tidigare känd bloggerska och var även med som deltagare i förra årets upplaga av Paradise Hotel.

Hon kom snabbt in i det nya gänget och första kvällen delade hon säng med deltagare Calle Åberg och paret hade sex.

Möttes av näthat

Efter att avsnittet sänts startades diskussioner om Paow och Calle överallt på sociala medier och nätforum. Paow kallades för hora och tittare påstod att de inte var förvånade över att "hon låg första kvällen". Det fick vännen, bloggaren och Paradise Hotel-deltagaren Smail Alihodzic att se rött.

"Varför ska man särbehandla ett helt kön"

Smail publicerade ett inlägg på Facebook där han försvarade Paow och slår tillbaka mot näthatarna.

– Jag kan inte förstå hur vi än idag fortfarande tacklas med det här dilemmat. Varför ska man särbehandla ett helt kön? Igår steg min fina vän Paulina Danielsson in i Paradise Hotel. Hon hade sex första natten och helt plötsligt blev hon kallad en massa skit och fick väldigt mycket kritik. För vad? För att hon gjorde som vilken annan normal människa som helst hade gjort när de känner lust för något?, skriver han och fortsätter:

– Men när min polare Chris gjorde entré i Paradise Hotel för ett tag sen och låg första kvällen så fick han i princip stående ovationer av killar, han var en kung i deras ögon! Vad exakt var så kungligt i det han gjorde? 

Berätta om ditt inlägg.

– Jag skrev det för det var något jag uppmärksammade och det gjorde mig arg. Det faktum att Paulina är min vän gjorde ju inte saken bättre, då kunde jag helt enkelt inte bara vara tyst, berättar Smail för Nyheter24. 

Du utbringar en skål till dina "haters" då de "ger bränsle på din låga". Kan du utveckla det?

– Det med hatare var simpelt egentligen. De flesta hatar tillbaka eller låter sånt bryta ner en. Jag är en sån som reagerar på så sätt att det bara ger mig mer kraft om någon säger "du inte kan göra det där", då vill jag bara motbevisa dom.

Se inlägget i sin helhet här.