Lördag 29 Jan
Stockholm

"Trött på killar som ber om nakenbilder"

Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. Foto: Privat

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Har du en fråga?

Varför gillar hon inte mina Instagrambilder? Hur får jag min flört att förstå att jag är kär? Hur dumpar jag min KK? 

Ställ dina frågor om sex, kärlek och relationer till Nyheter24:s Quetzala Blanco. 

Mejla din fråga till quetzala@nyheter24.se. 

Hejsan!
Hur ska man reagera/svara när random killar ber om bilder i bh eller trosor och så vidare. Är väldigt trött på detta, och vill gärna få killarna i fråga att ta mig mer på allvar och att de ska få lite respekt för tjejer, och sluta se oss som en "underhållning när de ska mysa". 
Väldigt tacksam för svar

Svar: Känner igen det där, och jag brukar typ skämta bort det eller säga "skicka först du" eller typ "du får väl bjuda hem mig till dig och ta en egen bild". Tror vissa killar är hopplösa och aldrig kommer att ändra på sig, och kanske framförallt för att om man själv inte skickar nån bild så hoppar de vidare till nästa tjej och frågar istället. Man kan inte heller få alla att respektera en

Hejsan hejsan! 

Jag har ett ex som jag var tillsammans med i ett och ett halvt år vi bodde ihop i nio månader. Han gjorde slut med med mig i våras. Det var väldigt jobbigt, men under slutet av sommaren hade jag börjat bli mer okej med allt. 

Sen nästan från ingenstans efter att vi setts hos en gemensam kompis berättade han att han fortfarande hade känslor för mig och ville kämpa för att få tillbaka mig. Jag blev extremt överrumplad och hade ju fortfarande känslor för honom så vi började ses igen men sa att vi skulle ta de långsamt. 

Det funkade bra men när vi skulle flytta tillbaka till studieorten (vi flyttade inte ihop) så blev allt konstigt, han blev mer avlägsen ungefär så som han var innan vi gjorde slut. Jag ställde honom mot väggen flera gånger och frågade vad som var fel, först sa han att han inte visste vad han kände men tillslut sa vi att de inte gick hålla på så här för jag mådde jättedåligt av det. Så vi avbröt vad det nu var vi höll på med.

Någon månad senare var jag tillbaka på banan och träffade nya människor igen. Började träffa en kille, mest som kompis i början men de övergick till lite mer än vänner. Så fort jag började synas med den här personen så började mitt ex höra av sig. Han sa att han var ledsen och ångrade sig jättemycket. Jag sa till honom att jag inte kände något för honom längre. Jag frågade honom också om han bara skrev så för att han var avundsjuk när han såg mig med någon annan vilket han nekade till. Personen som jag började träffa efter mitt ex umgicks jag väldigt mycket fram till för cirka 2 veckor sedan. Han slutade höra av sig, i början hade han en ordentlig anledning men nu är jag osäker. 

Jag är en sån person som lätt känner mig i vägen och jobbig så ville inte höra av mig för mycket och bli klängig, så har gett honom lite space men ändå frågat om det hänt något som gör att han inte vill ses mer men han har nekat och säger att de inte hänt något. Så är förvirrad på den fronten. 

När han slutade höra av sig så var jag inte så smart och började träffa mitt ex igen men bara som vänner. Jag vet att han har känslor för mig, han har sagt det uttryckligen flera gånger och nu börjar jag bli osäker på vad jag känner för honom igen. 

Känner jag så för att jag bara gillar uppmärksamheten? Samtidigt som jag inte vet vad som händer mellan mig och killen jag träffat nu på senaste tiden. Jag kan inte filtrera mina känslor och jag vet inte var jag ska börja.

Jag skrev lite väl mycket men har försökt förklara det så bra jag kan.

Svar: 


Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela