Lisa Sjösten: "Jag har gjort många dumheter på fyllan"

Varje söndag får en kändis berätta lite om sina helgvanor, raggningsknep och pinsammaste bootycall. Denna söndag är det finest-bloggerskan Lisa Sjösten som delar med sig.


Följ Lisas blogg

 Här kan du följa Lisa på finest.se.

Hej Lisa! Vad har du vanligtvis för dig under helgen?

– Långa frukostar är ett måste. Sen blir det antingen tävling eller träning med hästen. Kvällarna brukar bestå av antingen häng med vänner, familj eller en date. Förr gick jag alltid ut onsdag, fredag och lördag. Men har blivit för gammal för det.

Vart hittar man dig klockan tre en lördagsnatt?

– Nuförtiden går jag oftast ut i min hemstad där krogarna stänger 02:00. Dock vill jag aldrig gå hem. Så förmodligen hittar man mig utanför, gastandes med mina kompisar i väntan på Taxin till efterfesten eller promenerandes utan skor.

Vad dricker du helst?

– Öl fram tills 23:00 sen får jag en extrem förkärlek till redbullvodka och fish tyvärr.

Vad nattäter du?

– Tacos från förfesten är det bästa som finns.

Mest pinsamma du gjort på fyllan?

– Åh, jag har gjort många dumheter på fyllan. Men en händelse som etsat sig fast i mitt minne var när jag som artonåring stormar ut från en klubb efter ett bråk med dåvarande pojkvännen. Går gråtandes förbi krogkön som var tio meter lång. I slutet ropar en kille "Bruden, du har toapapper under kjolen". Han hade rätt, det satt 3 meter toapapper innanför min strumpbyxa som släpades efter mig.

Vilken låt får dig att go bananas på krogen?

– Undra hur många dj´s som har hört mitt tjat om Steve Angello - Valodja? Ska alltid vara skitjobbig och önska den. Fast att stå och hoppa ett gäng till Håkan Hellström är höjden av fylle-eufori.

Hur raggar man upp dig?

– På krogen är jag extremt svårflörtad. Spriten och vännerna stjäl min uppmärksamhet.

Vad kör du för pickup line?

– Inte riktigt min grej. Men vore så kul och dra typ "Jag gillar dina händer. De skulle se ännu bättre ut på mig. " någon gång.

Du blir blixtförälskad i en kille i baren – hur är han och hur ser han ut?

Joel Kinnaman är nog den enda som skulle få mig blixtförälskad i en bar.

Bästa bakistips – vad gör du och vad äter du när du är bakis?

– Jag älskar när man har förberett inför en bakfylla. Prio ett för mig är att vara stall-ledig. Sen bör det finnas kall cola i kylen, nachochips och dipp. Någon att kramas med är inte fel och sen en brunch med alla från gårdagen när man mår så pass okej att man faktiskt kan äta.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.