Vad hade du bett Franco göra?
1 av 3
Vad hade du bett Franco göra?
Franco lät sina fans styra honom.
2 av 3
Franco lät sina fans styra honom.
Bland annat tvingades han bära en rosa ballerinakjol.
3 av 3
Bland annat tvingades han bära en rosa ballerinakjol.

Vad håller James Franco på med?

Varför går James Franco omkring i en rosa ballerinakjol?


Det är fortfarande inte helt tydligt vad det exakta syftet med James Francos senaste video var, men tydligen inspirerades han av Kim Kardashian.

I ett eget försök att likt Kim "break the internet" tillät Franco sina fans att styra honom i en video. Under hashtagen #MakeJamesDo fick de skicka in förfrågningar om vad han skulle göra. Bland annat fick han klä ut sig i kaninöron, ballerinakjol samt ta den fulaste selfien han kunde.

Se resultatet i filmen nedan. 

/
/
Senaste nytt

Dreamhack till Stockholm nästa år

1 timme sedan

Markus Krunegård får Taubestipendiet

2 timmar sedan
Årets Taubestipendium från tidningen Vi går till Markus Krunegård. Artisten får priset för att "hans ord alltid har full fart framåt", som det bland annat heter i motiveringen.

Christer Sjögren på kyrkoturné i vår

2 timmar sedan
Christer Sjögren ger sig ut på turné i vår med konserter i främst kyrkor runt om i Sverige. På repertoaren står både andliga sånger och personliga favoriter från sångarens karriär. Christer Sjögren får sällskap på turnén av sångerskan Anna Werner.

Anonym donation räddar "Batavernas trohetsed"

3 timmar sedan
Den världsunika Rembrandtmålningen "Batavernas trohetsed" får stanna kvar på Nationalmuseum. En anonym donation gör det möjligt att låta konstverket vara kvar på museet i 7,5 år framåt.

Eldkvarn åker på ny avskedsturné – "Jag lovade"

3 timmar sedan
I somras tog Eldkvarn farväl. I sommar tar de farväl en gång till. Vi ska göra en turné. Det känns skitkul, säger Plura Jonsson till TT.

"Spinal Tap" får en uppföljare

3 timmar sedan
Det är dags att skriva upp volymen till 11 igen. Snart börjar inspelningen av en uppföljare till kultklassikern "Spinal Tap". Inspelningen börjar i slutet av februari och alla är med, säger regissören Rob Reiner.