Tristan Björling tillsammans med programledare Pär Lernström.
1 av 2
Tristan Björling tillsammans med programledare Pär Lernström.
Tristan Björling blev 19 år gammal.
2 av 2
Tristan Björling blev 19 år gammal. - Foto: Youtube/TV4

Pär Lärnström rörd till tårar efter Tristan Björlings bortgång

Inför kvällens Idol höll Pär Lärnström ett känslomässigt tal till minne av Tristan Björling. Då brast han ut i gråt.


Innan kvällens "Idol"-sändning hölls en tyst minut för den avlidne deltagaren Tristan Björling. Programledaren Pär Lernström höll sedan ett känslomässigt tal – som rörde honom till tårar, skriver Expressen.

– Tristan, vi saknar dig, sa han.

– Han finns inte med oss längre. Vi är väldigt många som är väldigt ledsna och mår väldigt dåligt över det här. Våra tre vänner som ska sjunga här i kväll mår ganska dåligt.

Sedan brast Pär Lernström ut i gråt.

En hyllning till Tristan

– Vi gör den här kvällen för Tristan Björling. Jag vet att det är en märklig situation. Men det här är vad det blev. I bland blir inte livet som vi velat, sa han.

På plats på första raden sitter i kväll deltagare från kvalveckan, som alla deltar för att hylla den avlidne deltagaren, skriver Expressen.

Tidigare i veckan hyllade Idol-deltagaren Mollie Lindén även sin vän i ett inlägg på Facebook där hon skrev att Tristan var den som fick henne att le:

"Det var en gång en flicka som var vilse. Hon hade förlorat mycket i sitt liv. Vänner, hem och hopp om att smärtan inuti någonsin skulle gå över. Hon var redo att ge upp. Men plötsligt en dag såg hon ett ljus sjunka långsamt ner från himlen. Det var en ängel. Ängeln sjöng vackra melodier för flickan varje dag och fick henne att helt plötsligt le på morgonen".

Idolens pappa MaxMikael Björling skrev kort efter dödsfallet även om Tristan i en vacker text som han publicerade på sin Facebook.

Tristan Björling blev 19 år.

/
/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

Fugees återförenades på konsert

Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

1 timme sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Jenny och Niklas Strömstedt erkänner – då bråkar vi som mest: "Passivt aggressiv"

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s succéproduktion "Vilket liv" är det dags för Niklas Strömstedt att hyllas efter en lång karriär. I avsnittet berättas det bland annat om åren med GES men även om hur relationen med Jenny Strömstedt kan se ut.

Bronshjältarnas skvaller från VM-efterfesten 1994: "När alla andra sov...

1 timme sedan
I söndagens avsnitt av TV4:s "Vilket liv!" medverkar Niklas Strömstedt. Under programmet behandlas flera milstolpar i artistens långa karriär. Bland annat vad som hände under efterfesten efter VM 1994.

Dolly Parton gör cover på rockklassiker

2 timmar sedan
En cover på 4 Non Blondes låt "What's up" från 1993 – det är Dolly Partons senaste projekt. Covern släpptes i helgen och är en av flera låttolkningar på Partons kommande album "Rockstar" som släpps i mitten av november.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.