Onsdag 27 Okt
Stockholm

Pär Lärnström rörd till tårar efter Tristan Björlings bortgång

Tristan Björling tillsammans med programledare Pär Lernström.
1 av 2
Tristan Björling tillsammans med programledare Pär Lernström. Foto:
Tristan Björling blev 19 år gammal.
2 av 2
Tristan Björling blev 19 år gammal. Foto: Youtube/TV4

Inför kvällens Idol höll Pär Lärnström ett känslomässigt tal till minne av Tristan Björling. Då brast han ut i gråt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Innan kvällens "Idol"-sändning hölls en tyst minut för den avlidne deltagaren Tristan Björling. Programledaren Pär Lernström höll sedan ett känslomässigt tal – som rörde honom till tårar, skriver Expressen.

– Tristan, vi saknar dig, sa han.

– Han finns inte med oss längre. Vi är väldigt många som är väldigt ledsna och mår väldigt dåligt över det här. Våra tre vänner som ska sjunga här i kväll mår ganska dåligt.

Sedan brast Pär Lernström ut i gråt.

En hyllning till Tristan

– Vi gör den här kvällen för Tristan Björling. Jag vet att det är en märklig situation. Men det här är vad det blev. I bland blir inte livet som vi velat, sa han.

På plats på första raden sitter i kväll deltagare från kvalveckan, som alla deltar för att hylla den avlidne deltagaren, skriver Expressen.

Tidigare i veckan hyllade Idol-deltagaren Mollie Lindén även sin vän i ett inlägg på Facebook där hon skrev att Tristan var den som fick henne att le:

"Det var en gång en flicka som var vilse. Hon hade förlorat mycket i sitt liv. Vänner, hem och hopp om att smärtan inuti någonsin skulle gå över. Hon var redo att ge upp. Men plötsligt en dag såg hon ett ljus sjunka långsamt ner från himlen. Det var en ängel. Ängeln sjöng vackra melodier för flickan varje dag och fick henne att helt plötsligt le på morgonen".

Idolens pappa MaxMikael Björling skrev kort efter dödsfallet även om Tristan i en vacker text som han publicerade på sin Facebook.

Tristan Björling blev 19 år.

Kommentera
Kopiera länk
Dela