Säsongens favorit är tillbaka.
1 av 6
Säsongens favorit är tillbaka.
Under en dödsceremoni skulle en deltagare väljas in till paradiset.
2 av 6
Under en dödsceremoni skulle en deltagare väljas in till paradiset.
Saga Scott hade makten att ta in en kille.
3 av 6
Saga Scott hade makten att ta in en kille.
Och hennes val föll då på Kristian Täljeblad.
4 av 6
Och hennes val föll då på Kristian Täljeblad.
Hon förklarade att det inte var ett svårt val alls.
5 av 6
Hon förklarade att det inte var ett svårt val alls.
Och Kristian var minst sagt nöjd.
6 av 6
Och Kristian var minst sagt nöjd.

PH-Kristian om sin comeback: "Jag hade saknat att pussas"

Ni hörde rätt – HAN ÄR TILLBAKA!


Under kvällens avsnitt av Paradise Hotel fick sig många tittare en smärre chock. Saga Scott fick tillsammans med Freddie Johansson makten att ta tillbaka två av de gamla deltagarna som åkt ut tidigare i programmet. Och valet hamnade (självfallet) på hennes gamla partner Kristian Täljeblad.

Kristian! Som vi saknat dig – berätta, hur kändes det att gå in i paradiset igen?

– Det var fantastiskt skönt att komma tillbaka till PH. Som jag tidigare sagt så har jag ju en jäkla hatkärlek till stället. Så fort man kom ut därifrån, tyckte man ju att det var ganska skönt att få vila lite, berättar han för Nyheter24.

– Men fan alltså, jag blev snabbt grymt rastlös att sitta och titta på typ Chainsaw Massacre och Hostel för 5:e gånge i rad, vardera. Man försökte ju dessutom stimulera sig själv så gott det gick, på alla möjliga sätt vilket man blev snabbt trött på. Sen att ingen annan kan prata svenska var ju även det ett minus. 

Hur var det när du klev ur "liksäcken?"

– Det kändes riktigt bra. En varm och god kram från en varm och god Saga. 

Vad saknade du mest från Paradise efter att du klivit ut?

Calle Åberg, alla white russians, bartendern och att prata svenska. Sen saknade jag att kramas och pussas. Hade inte haft närhet på hur länge som helst. 

Hur var det att träffa de andra? Eric?

– Det var askul att träffa dom andra. Helt ärligt så kände jag aldrig ett hat mot Eric som blev min ersättare. Jag var bara skeptisk till att han hade förändrats mycket, eftersom jag fått höra det av dom andra deltagarna, säger han och fortsätter:

– Men jag upptäckte snabbt att Eric var den gamle gode han, och återigen så valde jag att förstå hans beslut och inte tjaffsa om det. Han är trots allt en av mina bästa vänner därifrån och han skulle aldrig någonsin göra något dumt mot mig nu IRL. Det var ett spel och saker händer. Calle Åberg och Eric Hagberg i mitt hjärta.

/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.