Fredag 14 Maj
Stockholm

PH-Michelle berättar om nya silikonbrösten

Michelle Iderborn berättar om sina nya bröst.
1 av 6
Michelle Iderborn berättar om sina nya bröst. Foto:
Hon berättar att hon alltid känt att hennes bröst varit för små i förhållande till hennes kropp.
2 av 6
Hon berättar att hon alltid känt att hennes bröst varit för små i förhållande till hennes kropp. Foto:
Därför bestämde hon sig för att operera sig.
3 av 6
Därför bestämde hon sig för att operera sig. Foto:
– En dag när jag var hemma hos min kusin (som själv har gjort brösten tre gånger) så kände jag – nej nu vill ja verkligen göra mina bröst.
4 av 6
– En dag när jag var hemma hos min kusin (som själv har gjort brösten tre gånger) så kände jag – nej nu vill ja verkligen göra mina bröst. Foto:
– Gör det aldrig för någon annans skull. Gör det för dig själv, för att DU ska må bättre, säger hon .
5 av 6
– Gör det aldrig för någon annans skull. Gör det för dig själv, för att DU ska må bättre, säger hon . Foto:
– Skit i om andra tycker att det är dåligt eller fult. De bestämmer inte över din kropp, avslutar hon.
6 av 6
– Skit i om andra tycker att det är dåligt eller fult. De bestämmer inte över din kropp, avslutar hon. Foto:

Paradise Hotel-deltagaren Michelle Iderborn bestämde sig nyligen för att operera brösten – här berättar hon varför.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

– Jag har alltid velat ha stora tuttar. Redan som 15-åring började jag tycka att det var för små och att de inte passade in på min kropp, i och med att jag är lite bredare och har en stor rumpa, berättar Michelle Iderborn för Nyheter24.

Vad som fick bägaren att rinna över

Michelle berättar att det var efter ett besök hos hennes kusin som hon bestämde sig.

– Som sagt så har jag länge velat göra dem, så en dag när jag var hemma hos min kusin, som själv har gjort brösten, tre gånger så kände jag – nej nu vill ja verkligen göra mina bröst. Jag hade pengar på kontot , så jag mejlade en klinik och de sa att jag kunde komma redan nästa dag och gå på konsultation. Där tittade de på brösten och kollade vilken storlek jag ville ha och så vidare. Sen betalade jag dagen efter och gjorde operationen en vecka efter.

Hade operationen någonting med PH att göra?

– De är några som tror att jag ville göra mina bröst efter Paradise Hotel, men sanningen är att jag länge varit sugen på det. Klart man blev mer sugen när Paulina kom in med värsta bomberna som jag själv ville ha.

Hur känns det nu efteråt?

– Just nu känns det underbart. Älskar dem och de är verkligen supersnygga. Jag känner mig mycket snyggare och trivs bättre i min kropp.

Hur mycket lade du i?

– Först skulle jag lägga in 450 gram i varje, men efter jag pratat med några vänner och min kusin så ångrade jag mig då deras erfarenheter med brösten var att de först var väldigt svullna, sedan när svullnaden gått ner så blev de mindre än vad man först ville ha. Så då beslutade jag mig att lägga in 500 gram cc i båda mina bröst.

Vad är största skillnaden nu?

– Största skillnaden är att jag känner mig snyggare, har mer självförtroende och det känns som att det är mer jag. Nu när jag har haft dem i cirka fyra – fem månader så börjar jag att vänja mig och tänker inte alltid på dem. 

Har du något tips du skulle vilja ge till läsare där ute som funderar på att operera sig?

– Ett tips som jag ofta ger vänner som tänker förändra någonting hos de själva: Gör det aldrig för någon annans skull. Gör det för dig själv, för att DU ska må bättre, säger hon och fortsätter:

– Du är en enda som är runt din kropp och ser den varje dag. Sen om man tänkt igenom det länge och känner att man blir lyckligare som människa genom att göra en bröstoperation (eller vilken operation som helst) – GO for it! Spara pengar, sikta på ditt mål att få ihop pengarna som behövs. Skit i om andra tycker att det är dåligt eller fult. De bestämmer inte över din kropp. 

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela