Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

8 sätt att komma över ett svinigt ex

- 10/01/2015, 12:41
Fortfarande kär i en douchig tjej eller kille? Lugn det finns sätt att gå vidare.

Fortfarande kär i en douchig tjej eller kille? Lugn det finns sätt att gå vidare.

Nyheter24:s Quetzala Blanco ger dig den ultimata guiden för att komma över ett svinigt ex.

1. Tänk på hens alla dåliga sidor

Visst luktade hens fisar jätteilla och inte alls som violer och sommarhimmel (som dina gör såklart)? Visst var hen egentligen snål, ful på insidan och otrevlig mot alla dina kompisar? Gör en lista över exets alla dåliga sidor – ingen grej är för liten eller fånig. Läs listan tills du kan den utantill. 
 

Bildkälla: http://giphy.com/ 

2. Rebounda

Det finns inget som lagar ett brustet hjärta lika snabbt som tusen rebounds på raken. Skaffa Tinder, bränn alla pengar på krogen och ragga på allt som rör sig. Ett rimligt mål är att vakna i ungefär fyra olika sängar på en vecka. 

 

Bildkälla: http://giphy.com/  

3. Shoppa dig lycklig

Du behöver inte bränna hela lönen men unna dig något riktigt onödigt som du suktat efter länge. 
 

Bildkällahttp://giphy.com/  

4. Ligg med hens bästa kompis

OBS detta kan du bara göra om ditt ex var ett otroget svin eller bara rent allmänt ett svin. Var hen faktiskt ok och snäll men att kärleken bara dog – undvik detta. Annars: ligg med bästa polaren och låt exet veta det. MUHAHAHAH.
 

Bildkälla: http://giphy.com/  

5. Lämna landet 

Ta en sista minuten-resa till destination unknown. Bara det är långt bort från ditt ex. Bronza, shoppa, drick öl och häng typ med 18-åriga skejtare i nån helt annan stad. Självklart låter du dina Instagramföljare och Facebookvänner se hur du lever life och blir insmord med sololja av en hunk/hunkinna på Ibiza, hoppar bungyjump med ett brett leende och fjärilssimmar i en infinity pool. 

Bildkälla: http://giphy.com/   

6. Bli ditt snyggaste jag

Att smälla i sig Ben & Jerrys och lyssna på "I will surive" är såååå the year before last year. Börja istället att träna, investera i en ny garderob, gå på nån brun utan sol-dusch, blek tänderna – ja, låtsats helt enkelt att du ska vara med i "Let's Dance". 

Bildkälla: http://giphy.com/  

7. Garva åt den nya

Om du blev dumpad för en ny eller om det gick lite fööööör kort tid innan exet blev "förlovad med ditten och datten" på Facebook så finns det bara en sak att göra: kolla in exets nya kärlek och skratta åt hens fula kläder/själ/captions. 
 

Bildkälla: http://giphy.com/  

8. Gå vidare

Okej, nu har du vältrat dig i hens sämsta sidor, använt exets nya partner som Dart-tavla och tagit sms-lån för att tröstshoppa upp halva NK. Nu kan du gå vidare.
 

Bildkälla: http://giphy.com/