Larsson fortsätter riva internet.
Larsson fortsätter riva internet. - Foto: Faksimil/TT Bild/Montage

Zara Larssons hyllade kondombild – en världsnyhet

Zara Larsson fortsätter att totalriva internet med sin episka kondombild.


KRÖNIKA

Missa inte Nyheter24:s Gabriella Barks krönika om Zara Larsson.

Popstjärnan fortsätter sitt feministiska segertåg. Från Sverige och vidare ut i hela världen.

Tidigare i veckan trädde 17-åringen en kondom på benet och lade ut bilden på sin Instagram med texten: "Till alla killar som säger att er kuk är för stor för kondomer, SLÅ ER NER!"

Självklart hyllades det klockrena tilltaget här i Sverige men nu har även ryktet spridit sig över Atlanten – och vidare ut i världen.

Under torsdagen skrev Nyheter24 om att amerikanska jättesajten Buzzfeed uppmärksammade kondom-kuppen, men det tar inte stopp där.

Nu hakar nämligen resten av världen på. Hon hyllas av tidningar som brittiska Metro, grekiska Huffington Post, Mirror, Daily Dot, Jezebel.

Gawker: Om din penis är mindre än e popstjärnas ben passar en kondom

Brittiska Metro: Svenska sångerskans skämt om män som är ”för stora för kondomer” en viral succé

Cosmopolitan: Den här kvinnan sätter en kondom på sitt ben för att bevisa att det inte finns någon penis som är för stor 


Jezebel: Här är beviset att män som säger att de är ”för stora” för kondomer är lögnare

Take a seat, världen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.