Söndag 16 Maj
Stockholm

8 tecken på att du har blivit för gammal för att kalla dig gamer

Har du också glömt bort när du senast spenderade 30 timmar av en helg på att spela ett datorspel? Då kanske du börjar bli lite för gammal för att kalla dig för gamer.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Det går bra på jobbet nu. Du har utan problem råd att köpa en helt ny superdator, men efter att ha haft den i sex månader inser du att den mest används för att kolla Facebook.


2. När du var yngre lämnade du ALDRIG en match innan den var över. I fredags slutade du efter bara några minuter, för att På Spåret började.


Bildkälla 

3. Halva din clan blir skitsura på dig för att du tycker att det vore oansvarigt att köpa ut alkohol åt dem.


Bildkälla

4. Du berättar hur gammal du är, och får frågan "Men om du har spelat det här spelet i 15 år, varför är du inte bättre?"


Bildkälla

5. Du kommer på dig själv med att oftare kolla på klipp av gamla matcher, än att faktiskt spela själv.


Bildkälla

6. Någon 14-åring i Frankrike hotar med att åka till Sverige, mörda dig och våldta din hund, men det enda du börjar tänka på är vad en flygbiljett till Frankrike kostar, och om det vore ett nice resmål för semestern.


7. Din clan kickade dig när du inte kunde spela en viktig match, för att du var tvungen att jobba över.


8. Du skriver "Haha, du skulle ju kunna vara min son!" till en 12-åring, kommer på att det faktiskt skulle kunna vara så, blir lite tårögd och betalar räkningar i stället för att spela.


Bildkälla: Quake 2

Spelar du för lite nu för tiden?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela