Fredag 14 Maj
Stockholm

Watson spelar Belle i Skönheten och Odjuret

1 av 5
Belle och Watson har minst sagt sina likheter.
2 av 5
Belle och Watson har minst sagt sina likheter. Foto:
Skådespelerskan förklarar att filmen präglat hennes barndom.
3 av 5
Skådespelerskan förklarar att filmen präglat hennes barndom. Foto:
– Äntligen kan jag berätta att jag kommer att spela Belle i filmatiseringen av Skönheten och Odjuret. Filmen har varit en stor del av min uppväxt och det känns surrealistiskt att få sjunga och dansa till "Bli vår gäst" och "Någonting där'", skriver hon på sin Facebook.
4 av 5
– Äntligen kan jag berätta att jag kommer att spela Belle i filmatiseringen av Skönheten och Odjuret. Filmen har varit en stor del av min uppväxt och det känns surrealistiskt att få sjunga och dansa till "Bli vår gäst" och "Någonting där'", skriver hon på sin Facebook. Foto:
Vi ser minst sagt fram emot detta.
5 av 5
Vi ser minst sagt fram emot detta. Foto:

Nej, det kan inte bli bättre.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Drömmen för alla Emma Watson-fans kommer inom en snar framtid att slå in – hon ska nämligen gestalta karaktären Belle i Disneys mästerverk "Skönheten och Odjuret".

"Filmen har varit en stor del av min uppväxt"

Det var under veckan som Watson avslöjade på sin Facebook att hon tackat ja till att spela rollen som på många sätt präglat hennes barndom. 

– Äntligen kan jag berätta att jag kommer att spela Belle i filmatiseringen av Skönheten och Odjuret. Filmen har varit en stor del av min uppväxt och det känns surrealistiskt att få sjunga och dansa till "Bli vår gäst" och "Någonting där'". 

Det här kan inte bli annat än bra.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela