Nu blir det åka av.
1 av 6
Nu blir det åka av.
Sexytime.
2 av 6
Sexytime.
<3
3 av 6
<3
Män gillar kvinnor som tar för sig.
4 av 6
Män gillar kvinnor som tar för sig.
Att ha matchande underkläder är inte direkt någonting de anser viktigt.
5 av 6
Att ha matchande underkläder är inte direkt någonting de anser viktigt.
Män tycker att det är halvkul att ligga och babbla efteråt. Ska du säga någonting, säg:
6 av 6
Män tycker att det är halvkul att ligga och babbla efteråt. Ska du säga någonting, säg:

8 saker tjejer tror att killar gillar i sängen

Nyheter24:s Gabriella Bark berättar för alla tjejer hur det egentligen ligger till.


1. Killar visst vill prata känslor

Nej, det vill de inte. Att tjejen ligger efteråt och pratar om hur sjukt det är att jorden faktiskt är en plupp i rymden för att sedan komma in på hur lycklig hon känner sig är ingenting killen varken vill eller orkar lyssna på. De vill helt enkelt ligga och chilla, eventuellt "råka" somna.

Men ja, undantag finns.

2. Att killen helst vill komma i

Vet inte vad detta fenomen riktigt beror på, men tror det är lite "Kilroy Was Here" över hela grejen med att inte komma i tjejen utan på. Dock är det lite omständigare.

3. Att de "föredrar" att du har matchande underkläder

Visst, ingenting går upp mot matchande, blodröda underkläder. Men jag tror främst att vi tjejer undermedvetet använder det för att själv känna oss sexigare. Killen? Mnja... han bryr sig inte sådär jättemycket. Ett par bubbelgumsrosa hipsters and you're good to go!

Test: Fråga killen "Vilken färg hade jag på underkläderna sist vi sågs?" – "Ugg ugg" kommer troligtvis bli det slutgiltiga svaret.

4. Killar gillar inte förspel

Teasing är det bästa killar vet. Att servera hela buffén bara för att han är hungrig (läs har stånd) är verkligen ingenting som gynnar någon av er. Det går lite hand i hand med att ligga på rutin, och det kan ni vänta med tills ni blivit 100 år gamla.

5. Att killen alltid vill ligga

Well, what do you know – men killar vill faktiskt inte alltid ligga. Det kan vara av en specifik anledning eller helt enkelt för att de för tillfället inte känner för det.

Det räcker med att Real Madrid förlorar för att han ska gråta i kör med Christiano Ronaldo och suga på tummen. Tro mig – då är hanky panky ett minne blott.

6. Ingen kille vill använda kondom

Ok vi ska inte hymla med att det blivit en grej av att "killar inte vill använda kondom". Men sanningen är den att killar inte heller är stormförtjusta i att "råka" göra ett one night stand gravid eller att få hem ett brev från ungdomsmottagningen heller...


7. Killar gillar när tjejen skrikstönar

Killar diggar väl att tjejen visar att hon tycker om det han gör. Men när det kommer till "screamers" så kan de lätt bli obekväma och tro att typ grannarna ska ringa polisen då de tror att det sker en misshandel.

8. Killen vill alltid vara den dominanta

Män kan gilla att leda akten, men även de gillar att bli dominerade. Det finns få saker män finner så nice som tjejer som vågar ta för sig.

Bubblare

Att tjejen ska se perfekt ut "efteråt"

Många tjejer känner att de vill kila iväg och lägga på lite concealer och läppglans efteråt. Men det är egentligen en waste för att män gillar konstigt nog när du är osminkad, naken, rosig om kinderna och ruffsig i håret. Du ska se ut som gud skapade dig i princip.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Influencern död – blev 29 år gammal

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".