Nu blir det åka av.
1 av 6
Nu blir det åka av.
Sexytime.
2 av 6
Sexytime.
<3
3 av 6
<3
Män gillar kvinnor som tar för sig.
4 av 6
Män gillar kvinnor som tar för sig.
Att ha matchande underkläder är inte direkt någonting de anser viktigt.
5 av 6
Att ha matchande underkläder är inte direkt någonting de anser viktigt.
Män tycker att det är halvkul att ligga och babbla efteråt. Ska du säga någonting, säg:
6 av 6
Män tycker att det är halvkul att ligga och babbla efteråt. Ska du säga någonting, säg:

8 saker tjejer tror att killar gillar i sängen

Nyheter24:s Gabriella Bark berättar för alla tjejer hur det egentligen ligger till.


1. Killar visst vill prata känslor

Nej, det vill de inte. Att tjejen ligger efteråt och pratar om hur sjukt det är att jorden faktiskt är en plupp i rymden för att sedan komma in på hur lycklig hon känner sig är ingenting killen varken vill eller orkar lyssna på. De vill helt enkelt ligga och chilla, eventuellt "råka" somna.

Men ja, undantag finns.

2. Att killen helst vill komma i

Vet inte vad detta fenomen riktigt beror på, men tror det är lite "Kilroy Was Here" över hela grejen med att inte komma i tjejen utan på. Dock är det lite omständigare.

3. Att de "föredrar" att du har matchande underkläder

Visst, ingenting går upp mot matchande, blodröda underkläder. Men jag tror främst att vi tjejer undermedvetet använder det för att själv känna oss sexigare. Killen? Mnja... han bryr sig inte sådär jättemycket. Ett par bubbelgumsrosa hipsters and you're good to go!

Test: Fråga killen "Vilken färg hade jag på underkläderna sist vi sågs?" – "Ugg ugg" kommer troligtvis bli det slutgiltiga svaret.

4. Killar gillar inte förspel

Teasing är det bästa killar vet. Att servera hela buffén bara för att han är hungrig (läs har stånd) är verkligen ingenting som gynnar någon av er. Det går lite hand i hand med att ligga på rutin, och det kan ni vänta med tills ni blivit 100 år gamla.

5. Att killen alltid vill ligga

Well, what do you know – men killar vill faktiskt inte alltid ligga. Det kan vara av en specifik anledning eller helt enkelt för att de för tillfället inte känner för det.

Det räcker med att Real Madrid förlorar för att han ska gråta i kör med Christiano Ronaldo och suga på tummen. Tro mig – då är hanky panky ett minne blott.

6. Ingen kille vill använda kondom

Ok vi ska inte hymla med att det blivit en grej av att "killar inte vill använda kondom". Men sanningen är den att killar inte heller är stormförtjusta i att "råka" göra ett one night stand gravid eller att få hem ett brev från ungdomsmottagningen heller...


7. Killar gillar när tjejen skrikstönar

Killar diggar väl att tjejen visar att hon tycker om det han gör. Men när det kommer till "screamers" så kan de lätt bli obekväma och tro att typ grannarna ska ringa polisen då de tror att det sker en misshandel.

8. Killen vill alltid vara den dominanta

Män kan gilla att leda akten, men även de gillar att bli dominerade. Det finns få saker män finner så nice som tjejer som vågar ta för sig.

Bubblare

Att tjejen ska se perfekt ut "efteråt"

Många tjejer känner att de vill kila iväg och lägga på lite concealer och läppglans efteråt. Men det är egentligen en waste för att män gillar konstigt nog när du är osminkad, naken, rosig om kinderna och ruffsig i håret. Du ska se ut som gud skapade dig i princip.

/
Senaste nytt

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

George Michael hedras med mynt

3 timmar sedan
Det brittiska myntverket hedrar den bortgångne brittiske sångaren och låtskrivaren George Michael med ett minnesmynt.

Prisad reggaesångare död: "Kolossal förlust"

3 timmar sedan
Peter Anthony Morgan, sångare i reaggaebandet Morgan Heritage, har avlidit, 46 år gammal, meddelar hans familj via sociala medier.

Gammalt "bioförbud" i Norge blir kvar

igår 18:52
I grannlandet Norge finns det sedan länge ett gammalt förbud mot biovisningar på söndagar före klockan 13. Nu vill flera partier i stortinget, däribland Höyre och Fremskrittspartiet, riva upp den.

Lemmy blir staty gjord av lera från hemstaden

igår 14:08
Den brittiske hårdrockslegendaren Ian "Lemmy" Kilmister blir staty i sin födelsestad Burslem i Staffordshire, Storbritannien.

Leif GW Perssons diss i Nyhetsmorgon: "Inte så glad i..."

igår 12:35
Leif GW Persson gästade söndagens Nyhetsmorgon och blev bjuden på mat. Det var inte något som föll kriminologen i smaken.