Torsdag 2 Dec
Stockholm

5 sätt att få ditt eget Fifty shades of Grey – budgetstyle

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tipsen för dig som inte är en stenrik Christian Grey utan mer en fattig student.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Ögonbildel

Vem behöver egentligen en fluffig, rosa ögonbindel? Sån lyx har man inte råd med som student. Ta upp en sketen gammal sketen strumpa ur tvättkorgen and voila. Gärna en sån här lång som man kan dra upp högt på benet så den går att knyta. 

2. Silvertejp

En central del i en tvättäkta S&M-kväll är ju naturligtvis en fastbunden partner. Handklovar i all ära, men de små rackarna i silver kan faktiskt ersättas med någonting annat i silver – nämligen silvertejp. Viktigt är att:

1. Inte knyta för hårt.

2. Inte glömma din partner fastbunden i sängen.

BONUS: Silvertejpen kan även användas till att framkalla smärta genom att man "vaxar" sin partner. Inte så romantiskt men det är ju lite det S&M handlar om.

3. Värmeljus

I alla filmer och sexiga S&M-scener har folk stora, röda romantiska blockljus de använder som både stämningshöjare men även till att bränna varandra. Men vem har egentligen råd med stora, väldoftande blockljus efter att ha köpt litteratur och Eldoradonudlar?

Köp ett 50-pack värmeljus på ICA. Funkar lika bra. Då det gör extremt jävla jätteont att bli bränd av stearin lär ni ändå inte använda mer än ett till att brännas. Men ja, då har du ju köpt ljus i alla fall?

4. Sexrummet

Nu är det ju så att herr Grey är miljonär. Big time. Och det är antagligen inte du. MEN som sagt så finns det en lösning för allt. Du behöver inte hämta upp din partner i en helikopter och sedan ta personen till ett sexrum som är större än en mellanstor lägenhet.

Lösning: Tryck in er i valfritt skrymsle eller någon sunkig gammal garderob för lite sunkigt kinky stämning. 

5. Glidmedel

Let's face it. Det mesta kan lösas med lite glidmedel. S&M betyder ju att det ska göra ont men det kommer ju faktiskt till en gräns...

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela