Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson: Jag blev full första gången när jag var 13 år

- 07/05/2015, 13:54 -
1 av 3

STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

2 av 3

Stellla Pictures / Stellla Pictures

3 av 3

Stella Pictures / Stella Pictures

Zara Larsson svara ärligt på frågor om alkohol, feminism och när hon kissat på sig.

I en intervju med Metro får Zara Larsson svara på 51 frågor från tittarna. Hon har bara en livlina som innebär att hon slipper svara på frågan.

Frågorna handlade om allt från hennes alkoholdebut, vad hon tjänar till feminism.

Hade blöja tills hon var sju år

När en tittare frågar henne vad hon har att säga till dem som kallar henne manshatare svarar hon:

– Gråt då. Då får väl de tycka det, men jag är ingen manshatare.

En tittare frågar om Zara Larsson har kissat på sig någon gång. Då ger sångerskan det oväntade svaret att hon hade blöja på sig tills hon var sju år. Men hon berättar att det även skett olyckor när hon var äldre än så.

– Det klart jag har kissat på mig. Det var inte för så jättelänge sen. Jag skrattade så mycket så jag kissade på mig, berättar hon.

Bildkälla: Stella Pictures

Tjänar en halv miljon kronor

Zara berättar även för tittarna vad hon tjänar även om hon säger att hon inte riktigt vet.

– Jag och mitt skivbolag delar på alla inkomster och utgifter. Det kostar väldigt mycket att bygga upp ett varumärke och promota en artist innan man riktigt slagit igenom. I år kanske jag tjänar 500 000 kronor. Jag tror att folk tror att jag tjänar mer, säger hon.

Snodde alkohol av föräldrarna

Det som får Zara att ta till sin livlina är när hon får en uppmaning om att spontanrappa för tittarna. Det går hon inte med på.

På frågan om Zara Larssons alkoholdebut ångrar hon att hon använt sin livlina och säger att tittarna ska lära av henne. Hon berättar att första gången hon drack var hemma hos en vän när hon var 13 år. Zara hade snott alkohol av sina föräldrar. Det hela slutade med att hon blev väldigt full.

– Det är inte värt. Det var inte kul. Men jag lärde mig. Sen vill jag aldrig mer dricka, säger hon.