Tisdag 20 Apr
Stockholm

Hon vill gå på balen med De Vet Du-Chris – nu har hon chansen

Blir det bal för Johanna-Louice och Chris?
Blir det bal för Johanna-Louice och Chris?. Foto:

Får Johanna 5000 retweets blir hennes kavaljer ingen mindre än De Vet Du-hunken – och det ser lovande ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Christopher Martland Ristic är en av killarna i den populära gruppen "De Vet Du". Killarna kom snabbt att bli flickfavoriter när de blev kända och utöver mail och erbjudanden på krogen trillar det då och då även in inbjudningar till lite mer seriösa och uppstyrda tillställningar med tjejer – exempelvis skolbaler.

– Det har kommit några stycken erbjudanden, man börjar märka när det närmar sig balerna, säger Christopher till Nyheter24.

– Jag har själv bara gått på min egna bal i 9:an, då hade jag på mig en Tony Montana-kostym. Vår skola hade inte gymnasiebal som många andra har.

Vädjar om att få gå på balen med Chris

Johanna-Louice Tengdahl går ut tvåan på gymnasiet till sommaren. När det är trean är dags för bal är hennes dröm att få gå tillsammans med De Vet Du-Christopher. Vilket hon nu kämpar för.

– Jag har skrivit till Christopher och undrat hur många RTs på Twitter jag behöver för att han ska gå med mig på min bal! Han svarade med 5000, och i skrivande stund har jag ca 2000. Det är ett svårt mål, men det är även min dröm, berättar hon.

Christopher, hur känns det här nu då? Kommer du verkligen att gå om hon får 5000 retweets?

– Man vet aldrig. Sa 1000 till en tjej en gång och så fick hon det rätt snabbt och då hade jag spelning och fick göra upp för det på annat sätt. Men därför tänkte jag 5000 nu. Om jag inte har någon spelning eller så är det mycket möjligt att jag kommer med limmo som sagt. Man vill ju inte göra henne besviken, avslutar han.

Vill du hjälpa Johanna-Louice? Retweeta här.


Kommentera
Kopiera länk
Dela