Deltagarna om torrjucket: "Kladdet i sängen var..."

- 17/09/2015, 11:46 -

Vad var det egentligen som hände?

Det var under veckan som deltagaren Emelie "Diddi" Didriksson klev in på det mexikanska lyxhotellet för att "röra om i grytan" och det har hon minst sagt gjort.

Under gårdagens avsnitt blev det även lite "rajtan tajtan" mellan Diddi och deltagaren Adrian Montin efter att de gått upp till sviten för att Adrian ville ha massage.

"Måste rengöra sängen"

Efter att massagen satts igång tog paret det hela vidare och efter en liten stund såg det ut att gå vilt till. Men många tittare var förvirrade efter programmets slut då det inte riktigt syntes om paret hade sex.

– Jag måste rengöra sängen annars kommer jag inte att kunna sova här, säger Adrian.

"Var inte redo att get it on"

Diddi berättar dock för Nyheter24 att paret inte hade sex.

– Jag och Adrian bestämde ju oss för att dra till sviten för han ville ha massage, så jag masserade honom och det hela slutade med att vi började hångla och så blev det lite mys. Men nej, vi hade aldrig sex. Jag har inga problem med att ha sex i tv, jag kände bara att jag inte var redo att "get it on" efter allt skit som hänt under hela veckan.

Adrian påstår själv att torrjucket var taktiskt.


– Det var ett taktiskt drag av mig för att få henne vilja ha mig mer så jag kan spela med henne om jag behöver!! De börja med att jag fick massage och sen rann massa olja ut på lakanet. Så nej vi hade inte sex. Det är sanningen, haha.