1 av 4
Paow och deltagaren Eric Hagberg vann 2014.
2 av 4
Paow och deltagaren Eric Hagberg vann 2014.
Vinnarna.
3 av 4
Vinnarna.
4 av 4

Paows starka reaktion på Paradise-deltagarnas beteende: "Usch fy och blä"

Paradise-legendaren Paulina Danielsson tycker till om årets Paradise Hotel.


Paulina "Paow" Danielsson klev in på hotellet första gången år 2013. Andra gången klev hon in 2014 då hon tog en riktig revansch och vann hela kalaset tillsammans med Eric Hagberg, aka "snygg-Eric"

Bloggerskan har haft många projekt sedan dess, bland annat rest omkring i USA och medverkat i program som "Bonde söker fru" och "Spring". Paow driver även sin välbesökta blogg där hon skriver om sin vardag.

"Det känns fake"

Nu har bloggerskan valt att kommentera årets nya upplaga av Paradise samt deltagarna i skandalsåpan. Och hon är inte överväldigad.

– Ska jag vara helt ärlig så känns mycket att det som är med fejk, och utan att nämna några namn så det känns som att en del av dom försöker efterlikna karaktärer som redan har funnits istället för att faktiskt vara sig själva.

– De vill ju göra den bästa säsongen någonsin. Och jag hoppas att dom lyckas med det faktiskt. Dock så är det ju väldigt lite sex med i denna säsongen då det bara är typ en person till som kommer att ligga i pogrammet? Så jag fattar inte varför dom gjorde reklam att det skulle vara ”mer sex”?, skriver hon på bloggen.

"Usch fy och blä"

Paulina säger att hon hoppas på en bra säsong men att det dock är en sak som fått henne att reagera väldigt starkt – nämligen dramat som skedde mellan hotellets enäggstvillingar Emelie och Sofie Tornström. Avsnittet där Emelie sagt att hon föredrog att man skickade ut hennes syster så hon själv kunde vara kvar blev för mycket för bloggerskan.

– Det jag egentligen ville skriva om var tvillingarna som kom in. Och att den ena bruden snackar skit om den andra? Okej om det kanske hade vart din kompis. men din jävla syster? Det tvillingarna gör mot varandra? Det är på riktigt skämmmigt! USCH FY OCH BLÄ. Och jag hoppas från botten av mitt hjärta att hon Emelie är next ut från hotellet, avslutar hon.

Hur det går kan du se i kväll klockan 22.00 på TV3.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det ok att göra vad som helst för att få stanna i Paradiset?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.