Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

10 av de hetaste snyggaste konstigaste sexscenerna någonsin

- 26/09/2015, 22:10 -

tumblr

Varning för en massa naket – men också några riktigt sköna filmtips!

1. Titanic

Men en tung uppbyggnad med den extremt sensuella porträttscenen går Jack och Roses båtflirt in på en helt ny nivå nere i garaget.

Bildkälla

Det blir lite fin ögonkontakt och redigt grovhångel.

Bildkälla

Och handen på en immiga rutan och det extremt svettiga sexet som får det att klia i rumpskåran bara man tänker på det har gått till filmhistorien som en av de hetaste sexscenerna någonsin.

Bildkälla

Bildkälla

2. Blå är den varmaste färgen

Okej, vet vad du tänker. När den här filmen kom så blev den inte bara hyllad för att visat en skör men intensiv kärleksrelation mellan två unga tjejer, den fick även kritik för att en heterosexuell man hade regisserat den och alla de väldigt grafiska sexscenerna. Men varje film som får biobesökarna att sätta läsken i halsen och skruva på sig förtjänar att vara med här. Blå är den varmaste färgens sexscener var högljudda, intima och samtidigt vackra.

Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla

3. Boogie Nights

När den nyblivna porrstjärnan Dirk Diggler (Mark Wahlberg) har sin första dag på jobbet vet han inte riktigt vad han ska tro. Men sättet den äldre Amber Waves (Julianne Moore) lär upp honom utvecklas till en vacker scen som är bland det mest intima och närgångna någonsin. Starkt.

4. Top gun

Finns inte så mycket att säga här. En riktigt klassiker och en ikonisk gök-scen.


5. Team America

Klassas ofta som den absolut konstigaste sexscenen någonsin. När South Park-skaparna Matt Stone och Trey Parker gjorde en terroristjägardockfilm 2004 fick sexscenen väldigt mycket uppmärksamhet. Ett måste!


6. Monsters ball

Halle Berry gör en av sitt livs roller som Leticia Musgrove, änka till en avrättad fånge. Rollen gav henne en Oscar, och enligt många var hennes skådespeleri i de intima sexscenerna en bidragande orsak.


7. Brokeback mountain

Den har sorgliga historien om två män som älskar varandra fick en hel värld att lipa i biostolarna. Men den uppmärksammandes också för det nakna och fina sättet den visade manlig kärlek.


8. 8 mile

Det är nästan lite socialrealtistiskt när Eminem och Brittany Murphy smyger iväg för att gosa lite på den stora bilfabriken i den här nästan bortglömda klassikern.

9. Mudholland Drive

David Lynchs kanske bästa rulle, och kanske en av de bästa sexscenerna någonsin.

Bildkälla

10. 500 days of summer

Inte riktigt en sexscen, men förtjänar ändå en plats. Känslan Tom Hansen har när han precis tillbringat natten med Summer (som han är tokkär i) visas upp på ett fullständigt klockrent sätt när han går igenom Los Angeles till tonerna av You make my dreams av Hall & Oats.


saknar du din favoritscen?