1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Zara Larsson chockad av Schulmans tal: "Fan det elakaste jag hört"

Zara Larsson var aningen chockad under kändisfesten.


Det var under helgen som Zara Larsson var bjuden på Amanda Schulmans, 35, och Hanna Widells, 40, födelsedagsfest. Gemensamt fyllde de 75 år och anordnade därför en gemensam fest för nära och kära.

Daniel Redgert som arbetar på Perfect Day Media ville då överaska födelsedagsbarnen med en "liten surprise" – nämligen Zara Larsson.

"Elakaste jag hört"

Zara var där för att sjunga och sedan vara med på festen. Och hon var minst sagt uppskattad då Alexander Schulman och Sigge Eklund inte var sena med att be om en selfie tillsammans med stjärnan.

– Det var fullt med coola människor där. Jag satt mellan Alex och Sigge och plötsligt skulle Alex hålla tal. Och det var fan i mig det elakaste jag hört tror jag. Det var så jävla elakt. Men det var också det mest kärleksfulla jag hört, säger Zara Larsson i sin podcast.

Hon fortsätter:

– Alla som känner Amanda vet att hon är en rätt ångestfylld människa. Så Alex säger då "I kväll vet ju alla vilken sjuk person Amanda är. Hon är så djupt djupt störd och lider av så mycket mörker", och jag började skratta som fan.

"Jag var samtidigt imponerad"

Zara berättar att hon trots de hårda orden var imponerad av Alexanders tal då han trots allt lyckades få det – genialiskt.

– Det jag var imponerad av var att det han sa var elakt så är det en så fin gräns mellan att gå över gränsen och att hålla det genialiskt. Och det blev genialiskt. Han gjorde narr av hennes ångest, vilket Amanda sagt att man ska göra, säger Zara.

– Folk skrattade så de vek sig, avslutar hon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du duktig på att hålla tal?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

2 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...