1 av 3
2 av 3
3 av 3

Kände bajslukt i bilen – det PH-hunkens mamma frågade sin son är det bästa i dag

Oliver Strige har tidigare berättat att han är son till två otroligt roliga föräldrar, och nu har hans mamma åter igen bevisat att det stämmer.


Oliver Strige var en av deltagarna i förra årets upplaga av Paradise Hotel. Han har tidigare berättat i sina intervjuer att han står sina föräldrar väldigt nära och har även tatuerat in "mami" och "papi" på sina händer.

Nyheter24 uppmärksammade tidigare att gammalt sms som Oliver fått av sin far där han skriver att de måste talas vid.

– Jag var runt 18 år och skolkade väldigt mycket samt var ofta ute på krogen väldigt mycket. Tillslut fick pappa nog när mina betyg kom hemskickade och då ville han snacka. Jag ljög väldigt mycket för mina föräldrar den tiden. De trodde jag var i skolan när jag inte var det, sa han då.

– Jag är väldig tight med mina föräldrar! Älskar dom obeskrivligt mycket, de är världens bästa föräldrar! Finns inga bättre stöttepelare, säger han.

Diskussion med mamman

Oliver tycks alltid ha varit en flitig Facebookanvändare och för cirka fem år sedan delade han med sig av en otroligt rolig status. Oliver åkte bil med sin mamma då hon plötsligt reagerade på en viss lukt. Vad hon sedan sa får oss att ramla av stolen.

– Mina föräldrar är bäst, min mamma är väldigt rolig på ett sett men jag ser inte alltid det tyvärr. Typiskt son är jag som tycker mamma är jobbig, säger Oliver.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är föräldrar bäst?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.