1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Är bandets kärleksförklaring till Zara Larsson årets partydänga?

Låten som nyligen släppts på Spotify är en kärleksförklaring till Zara Larsson och handlar om hur det är att bli kär i en person och hur de fallit pladask för Zara. Och ja, den är faktiskt väldigt "diggvänlig".


Killarna i bandet Regimen beskriver sig själva som "Ett gäng kompisar i ett kollektiv där vi har roligt och är kreativa tillsammans". Killarna nådde nyligen en miljon spelningar på Spotify med låten "Bira Bärs". Men nu är de alltså ute med sin nya låt "Zara Larsson".

– Alla har så många idéer och det här projektet blir ett sätt att få ut dem på ett bra sätt! Vi gör vad vi känner för typ, säger Anton Clements Stål till Nyheter24.

Kan ni berätta lite om hur ni kom på idén om att skriva låten Zara Larsson?

– Vi är några i Regimen som helt enkelt avgudar Zara och just därför skrev vi låten. Det är nog många som kan känna igen sig, man hör en person på radion hela tiden och blir först kär i en fantastisk röst, sen dyker hon upp i nyhetsflödet på Facebook och syns överallt i media, säger han och fortsätter:

– Det är svårt att inte falla pladask. Det finns så många yngre tjejer som älskar boybands, Zara Larsson är vårat boyband liksom – och det ville vi förmedla i en låt.

Lyssna på låten här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du kär i någon just nu?
Tack för din röst!