Fredag 23 Jul
Stockholm

Paradise Hotel-hunken avslöjar: "Därför tar jag nakenbilder"

1 av 7
Står och grillar lite.
2 av 7
Står och grillar lite. Foto:
Står och chillar lite.
3 av 7
Står och chillar lite. Foto:
Står och hänger lite.
4 av 7
Står och hänger lite. Foto:
Sitter och poserar lite.
5 av 7
Sitter och poserar lite. Foto:
6 av 7
Eric och Paow vann Paradise Hotel 2014.
7 av 7
Eric och Paow vann Paradise Hotel 2014. Foto:

Eric Hagberg vann Paradise Hotel 2014 tillsammans med Paulina "Paow" Danielsson. I dag arbetar han som modell i Miami och har för vana att fotografera sig naken när han är på resande fot. Nu berättar han varför.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Eric Hagberg stegade in som en av "hunkarna" i Paradise Hotel 2014. Eric åkte ut och in ett par gånger men PH-sagan slutade med att han och Paulina "Paow" Danielsson lämnade hotellet som vinnare.

I dag bor Eric i Miami där han arbetar som framgångsrik modell. Men utöver de professionella plåtningarna har PH-hunken en annan hobby – nämligen att ta egna, avklädda bilder till sin Instagram.

Poserar naken när han reser

Det hela började förra sommaren då Eric tog en bild där han stor nere vid en sjö – spritt språngande naken. Bilden möttes av hyllningar och kommentarsfältet svämmade över av fina kommentarer från följare.

Det har sedan dykt upp liknande bilder på hans Instagramkonto där Eric visar hela härligheten, men med en emoji som täcker hans "mini-Eric". I en intervju med Expressen berättar han nu tanken bakom bilderna.

– Jag har gjort det till min grej nu! När jag reser så mycket som jag gör och är på så otroligt fina orter, tänkte jag: Varför inte visa det mest naturliga vi har på dessa platser?, berättar han.

– Det är absolut inte för att provocera.

Och ska en vara helt ärlig kan man ju erkänna att man inte direkt blir provocerad av Erics bilder...

Har du poserat naken?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela