Zara Larsson greppade micken på samma klubb som PH-hunken – då hände det här

Den festkvällen var det ju synd att man missade...


Det var efter helgens P3 Guldgala som Zara Larsson gav sig ut för att fira sin vinst för "Årets låt". Festandet skedde ute på Lounge och och Park Lane i Göteborg.

Men festkvällen innehöll minst sagt överraskningar utöver det vanliga.

"Hoppade upp i DJ-båset"

Det var både mycket folk och peppad stämning på klubben och rätt var det är så börjar Zara Larsson sjunga med i sin vinstlåt "Lush Life"uppe i DJ-båset. På samma klubb befann sig även Paradise Hotel-deltagaren Oliver Strige, som inte var sen med att haka på

– Hon uppträdde med Lush Life så stod jag bredvid för jag och mina vänner hängde med Zara och hennes vänner så ger hon mig micken så jag drog iväg ett - två verser av Lush Life med Zara, berättar Oliver för Nyheter24.

Festkvällen slutade med andra ord med en duett mellan Zara och Oliver.

Se klipp från kvällen i klippet ovan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.