15 bilder som visar att Amber Rose äger allt och alla

Hon står upp för alla tjejer som blir "slutshamade" och hon vägrar ta någon skit. Kolla bara här.


Amber Rose är världskändis och entreprenör. Som ung arbetade hon flera år som strippa, vilket hon fortfarande smutskastas för.

Nyligen anordnade hon en "slutwalk" för kvinnor som blivit utsatta för "slutshamig", det vill säga utsatta för att andra tycker att de är slampor och nedvärderar dem på grund av det. Amber tar aldrig någon skit och trots att hon blivit kallad för "skallig strippa" och Kanye West sagt att han var tvungen att "ta 30 duschar innan Kim Kardashian villle vara med honom efter att han varit med Amber" så skiter hon i alla elaka snubbar.

I stället är hon större än sexisterna och har bland annat offentligt förlåtit Kanye och nyligen hängde hon med Kim Kardashian vilket hon visa upp på Instagram.

Klicka i bildspelet ovan för att se bilderna som visar att Amber Rose är en äkta boss.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

2 timmar sedan
Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

idag 06:06
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.