1 av 3
- Foto: Stella Pictures
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: Photoshot. All rights reserved. / -

Dina Harry Potter-böcker kan vara värda en halv miljon kronor

Dags att damma av dina gamla Harry Potter-böcker. De kan nämligen vara värda mycket pengar.


Skulle du sitta på en brittisk förstautgåva av "Harry Potter och de vises sten" kan det vara värt att kolla värdet. Nyligen har AbeBooks, som specialiserar sig på äldre ovanliga utgåvor gått ut med att boken kan vara värd en halv miljon kronor, skriver nypost.com.

Men även andra Harry Potter-böcker kan vara av högt värde. En tidig originalutgåva av "Harry Potter och hemligheternas kammare" kan nå ett värde av 80 000 kronor.

via GIPHY


Passa också på att titta en gång till på den gamla ryggen av "Fången från Azkaban". Är J.K Rowlings namn felstavat så kan boken vara värd upp emot 100 000 kronor.

/
/
/
/
Har du alla Harry Potter-böckerna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

La la Gunilla trallade in på Svensktoppen

igår 16:54

Sven-Erik om sin drömkvinna: “Hon får gärna gilla...”

igår 16:03
Sven-Erik, 73, är med i säsong två av "Hotell romantik", där han och 27 andra seniorer dejtar. Nu avslöjar Sven-Erik hur hans drömkvinna är.

Allt om Vincent Ibrahimovic: Ålder, pappan och fotbollen

igår 15:43
Zlatans son Vincent Ibrahimovic har blivit omtalad i media efter att ha blivit medverkat i P15-landslagsuttagningen. Nyheter24 har tagit reda på allt man kan tänkas vilja veta om sonen – här kommer svaren.

Israel går med på att ändra Eurovision-bidrag

igår 15:16
Israel har gått med på att ändra texten i Eurovision-bidraget ”October rain” och tona ner referenserna till Hamas terrorattack den 7 oktober.

Kattis Ahlströms ärliga ord om SVT:s "Muren"

igår 11:32
Kattis Ahlström stormtrivs som programledare för SVT:s "Muren", men att spela in frågesportsprogrammet bjuder också på utmaningar, berättar hon för Nyheter24.

"The tourist" fick Dornan att återvända hem

igår 11:30
Manuset till “The tourist” var det galnaste Jamie Dornan någonsin läst. Därför tvekade han inte att tacka ja. Tv-serien om mannen som tappat minnet i Australien blev en sådan succé att det självfallet blev en säsong två – som den här gången utspelas i Dornans hemland Irland.