Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ervin ska skrapa fram vinsten i Nyhetsmorgon – då ringer mamma mitt i direktsänding

- 19/03/2016, 16:01
Mamma ringer i direktsändning.
1 av 3

Mamma ringer i direktsändning.

TV4

Bär Ervin ska skrapa fram storkovan.
2 av 3

Bär Ervin ska skrapa fram storkovan.

TV4

Han vann 10 000 i 10 år – alltså 1,2 miljoner då.
3 av 3

Han vann 10 000 i 10 år – alltså 1,2 miljoner då.

TV4

Han svarade inte dock...

I TV4:s Nyhetsmorgon dök en lycklig person upp för att skrapa till sig storvinsten. Ervin Darvas från Göteborg är blott 20 år gammal – och han kunde knappt tro det när han först skrapade sig till studion.

– Jag trodde inte att det var på riktigt. Jag ringde för att höra vad man skulle göra och de bara "vi ringer dig i veckan", säger den positive 20-åringen.

Och han lyckades också hålla det hemligt för i princip alla. Det märktes eftersom hans telefon gick varm – när mamma ringer mitt i direktsändning! Ervin hann redan prata med sin mamma i pausen mellan de två omgångarna.

Han följde sin mammas råd genom att "ta den som du inte tror på först". Vilket programledaren Jesper Börjesson skojade till det med genom att fråga om det gällde flickvänner också. Det gjorde det inte dock.

Han svarade inte i direktsändning. Men var riktigt nöjd med 10 000 i månaden i 10 år. Han har ju hela livet framför sig!

Se klippet här: