Måndag 18 Okt
Stockholm

Avicii avslöjar: "Det var anledningen till varför jag slutade turnera"

1 av 2
2 av 2

I en intervju med en amerikansk tidning avslöjar nu Tim "Avicii" Bergling varför han valde att lägga av med musiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par veckor sedan som vårt svenska DJ-fenomen Tim "Avicii" Bergling gick ut med nyheten att han ska sluta.

– Jag åkte runt i USA med mitt team och mina vänner bara för att se saker på ett nytt sätt. Det hjälpte mig att inse att jag behövde genomgå en förändring som jag har kämpat med ett tag, skrev han och fortsätter:

– Jag vet att jag är välsignad som får resa runt över hela världen och uppträda, men jag har för lite kvar av mitt riktiga liv. Jag kommer hursomhelst aldrig att sluta med musiken – men jag har bestämt mig för att år 2016 kommer att bli det sista året som jag turnerar och spelar, skriver han.

Reaktionerna var många men frågorna var fler. Varför ska han sluta?

Avslöjar allt en amerikansk intervju

I en intervju med tidningen Hollywoodreporter berättar nu Tim vad det är som fått honom att dra sig tillbaka.

– Det här är någonting jag måste göra för min hälsa. Det var aldrig turnélivet eller musiken som var problemet utan allt annat vid sidan vid musiken. Det föll aldrig naturligt för mig. Jag tog in för mycket negativ energi tror jag, svarar stjärnan.

Han berättar även att han känner sig gladare än på länge och att han mest troligt aldrig mer kommer att välja att turnera igen.

– Jag känner mig gladare än på länge. Det är det svåraste valet jag någonsin gjort. Jag säger inte att jag aldrig mer kommer att ha en show igen, jag vill bara inte tillbaka till turnélivet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela