1 av 3
2 av 3
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
3 av 3
- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Alcazar-Tess om kärleken: "Han får skaffa barn med en annan kvinna"

Tess Merkel berättar om sin syn på familj och kärlek.


Alcazar-stjärnan Tess Merkel, 46, träffade sin kärlek Kenny Solomons, 29, på en fest för cirka tre år sedan, och det slog minst sagt gnistor.

Paret har hållit ihop sedan dess men vägen har inte varit helt rak. Ofta tas parets åldersskillnad upp på sociala medier, vilket kommit att bli en ordentlig prövning.

– Det blir extra scary när man har de stereotypa tankarna om att "det finns en åldersskillnad, det här kommer inte att gå. Han vill säkert ha barn i framtiden och jag känner mig inte redo att ha barn nu, berättar Tess i podcasten Livshjulet.

Har en lösning på barnproblemet

Men stjärnan berättar nu att paret kommit fram till en lösning när det kommer till barnplanerna. Tess skulle nämligen inte ha några problem med att pojkvännen skulle ha barn med någon annan.

– Vi har pratat om det och kommit fram till att det finns många människor som inte kan få barn. Och vi kanske kan hjälpa till, eller ja, Kenny kan hjälpa till. Kommer den dagen då Kenny säger att han vill ha barn, då får vi lösa det då.

– Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny, som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser, avslutar Tess.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.