Fredag 1 Jul
Stockholm

Alcazar-Tess om kärleken: "Han får skaffa barn med en annan kvinna"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tess Merkel berättar om sin syn på familj och kärlek.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Alcazar-stjärnan Tess Merkel, 46, träffade sin kärlek Kenny Solomons, 29, på en fest för cirka tre år sedan, och det slog minst sagt gnistor.

Paret har hållit ihop sedan dess men vägen har inte varit helt rak. Ofta tas parets åldersskillnad upp på sociala medier, vilket kommit att bli en ordentlig prövning.

– Det blir extra scary när man har de stereotypa tankarna om att "det finns en åldersskillnad, det här kommer inte att gå. Han vill säkert ha barn i framtiden och jag känner mig inte redo att ha barn nu, berättar Tess i podcasten Livshjulet.

Har en lösning på barnproblemet

Men stjärnan berättar nu att paret kommit fram till en lösning när det kommer till barnplanerna. Tess skulle nämligen inte ha några problem med att pojkvännen skulle ha barn med någon annan.

– Vi har pratat om det och kommit fram till att det finns många människor som inte kan få barn. Och vi kanske kan hjälpa till, eller ja, Kenny kan hjälpa till. Kommer den dagen då Kenny säger att han vill ha barn, då får vi lösa det då.

– Jag hade inte haft några problem med att en annan kvinna födde ett barn med Kenny, som vi tog hand om varannan vecka. Min syn på familj har inga gränser, avslutar Tess.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.