Pewdiepie ringer The Swedish Number för att förbättra sitt ego – går så där

Stefan Löfven och Anna Kinberg Batra har gjort det. Nu är det dags för vår favorityoutuber att göra det – fast istället för att svara på The Swedish Number så ringer han.


Ingen har väl vid det här laget missat The Swedish Number? Numret som vem som helst kan ringa från utlandet och som får svar, av vem som helst (som anmält sig).

Anna Kinberg Batra har svarat i telefonen. Stefan Löfven svarade för Sverige och nu är det vår alldeles egna youtuber Pewdipepie som gjort lite reklam för telefonnumret. Han bor ju dock inte i Sverige så att ringa in till numret var för honom inga problem.

Pewdiepie verkar dock ha en gömd agenda med samtalet. Han frågar alla ifall de vet vem han är, lite divigt kan man tycka, men det går nog inte alls som han har tänkt sig. Titta på klippet här över. Det spårar ganska bra i slutet.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du prövat The Swedish Number?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

3 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.