Onsdag 6 Jul
Stockholm

Justin Bieber klappar tiger och fansen rasar: "Jag har tappat all respekt"

Fansen rasar på Justin.
1 av 3
Fansen rasar på Justin. Foto:
Här om dagen rasade de på hans nya frisyr också.
2 av 3
Här om dagen rasade de på hans nya frisyr också. Foto: Instagram
Justin Bieber är i blåsväder sedan han fotograferats med en tiger.
3 av 3
Justin Bieber är i blåsväder sedan han fotograferats med en tiger. Foto: Instagram

Justin Bieber får ännu en gång känna hur det är att vara i stormens öga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Justin Bieber fick vara med om en fantastisk upplevelse – han fick sitta öga mot ögon med en tiger. Det lilla problemet är bara att tigern var kopplad och inhyrd på hans pappas förlovningsfest.

Justin ville ju så klart visa sina fans sitt fantastiska möte och nu rasar de igen! Det var inte länge sedan det hände. När Justin rakade av sig håret för några dagar sedan var många fans mindre nöjda. Flera antydde att han nu såg ut som en kriminell.

Bilden på Justin Bieber klappandes tigern har nu till och med lagt upp på PETAS Instagram. "Ingen festbild är värd det här", skriver de.

Enligt PETA var djuren inhyrda från Bowmanville Zoo, vars ägare, enligt PETA har åtalats för fem fall av djurmisshandel.

PETA är besvikna på Justin Bieber, men det är även hans fans. Hans post har i nuläget 42 000 kommentarer och det är inte många som är positiva. "Jag tappade just all respekt för dig. Du vet att det här är ett vilt djur va? Det är inte rätt att ha dem i fångenskap så att folk kan ta dumma bilder", skriver en person. "Justin Bieber stöttar djurmisshandel skriver en annan".

Bildkälla: Instagram


Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.