Söndag 25 Sep
Stockholm

Landslagsstjärnan som dissade Zara sägs vara PH-profilens nya fling

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Hockeyproffset har en väldigt flirtig jargong med den före detta Paradise Hotel-deltagaren.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Zara Larsson har tidigare gått ut på sina sociala medier och berättat att hon inte är ett fan av hockeykillar. Och det dröjde inte länge förrän hon gick in i en fejd med en.

Det var när Larsson twittrade om att hennes avsnitt av Allsång på Skansen fanns på SVTPlay som hockeyspelaren Dick Axelsson twittrade ett hånande svar som inte direkt uppskattades från Zaras sida.


Misstänks vara PH-profilens nya flirt

Det var cirka två veckor sedan Paradise Hotel-profilerna Saga Scott och Adam Lökholm valde att gå skilda vägar. Saga berättade på bloggen att de befann sig på olika plan i livet och därför valde att göra slut.

Men nu verkar det som att PH-puman fått upp ögonen för Dick. Saga och Axelsson för en väldigt flirtig konversation på Twitter.

I en intervju med Expressen nekar de båda till att det är en romans, men Saga påpekar samtidigt att "han verkar vara en najs kille" och att de med all säkerhet kommer att träffas någon gång.

Vill du veta mer om händelsen? Då kan du klicka dig in här så får du veta hela bakgrunden. Det var även en annan hockeyspelare som backade Zara.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.