1 av 4
2 av 4
3 av 4
- Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
4 av 4

Landslagsstjärnan som dissade Zara sägs vara PH-profilens nya fling

Hockeyproffset har en väldigt flirtig jargong med den före detta Paradise Hotel-deltagaren.


Zara Larsson har tidigare gått ut på sina sociala medier och berättat att hon inte är ett fan av hockeykillar. Och det dröjde inte länge förrän hon gick in i en fejd med en.

Det var när Larsson twittrade om att hennes avsnitt av Allsång på Skansen fanns på SVTPlay som hockeyspelaren Dick Axelsson twittrade ett hånande svar som inte direkt uppskattades från Zaras sida.


Misstänks vara PH-profilens nya flirt

Det var cirka två veckor sedan Paradise Hotel-profilerna Saga Scott och Adam Lökholm valde att gå skilda vägar. Saga berättade på bloggen att de befann sig på olika plan i livet och därför valde att göra slut.

Men nu verkar det som att PH-puman fått upp ögonen för Dick. Saga och Axelsson för en väldigt flirtig konversation på Twitter.

I en intervju med Expressen nekar de båda till att det är en romans, men Saga påpekar samtidigt att "han verkar vara en najs kille" och att de med all säkerhet kommer att träffas någon gång.

Vill du veta mer om händelsen? Då kan du klicka dig in här så får du veta hela bakgrunden. Det var även en annan hockeyspelare som backade Zara.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.