Möt 9-åringen som redan är miljardär och äger flera klädföretag

En dag köpte hon 60 par skor. Ändå är det inte svårt att imponeras av Isabella Barrett.


Isabella Barrett släppte sin första klädkollektion när hon var 6 år gammal och den blev en riktig hit och redan då blev hon miljardär. I dollar. Ja, Isabella är verkligen inte vilket barn som helst, nu när hon är 9 år åker hon allt som oftast limousin till olika butiker och shoppar. Rekordet verkar varit 60 par skor på en och samma dag.

Men även om Isabella glider runt i höga klackar, massa make up och händerna fulla med shoppingkassar så går hon fortfarande i skolan. Samtidigt äger hon två företag och det största, Glitzy Girls, är det mest framgångsrika.

Isabellas mamma Susanna har fått mycket kritik efter att hennes dotter blev känd i tv-showen Toddlers and Tiaras. Många tycker att et inte är lämpligt för ett barn att bära smink till exempel.

– Folk undrar hur jag kan tillåta henna att ha smink. Jag brukar säga till dem att vi har gjort ett bra jobb eller hur? Det bästa som förälder är att se sina barn glada säger Susanna Barret till B-TV.

Isabella har byggt upp hela sitt imperium på egen hand, hon har 1,6 miljoner följare på Instagram och ser sig själv som en ”businesswoman”.

– Det känns väldigt bra att så många ser upp till mig men det innebär också ett stort ansvar, säger 9-åringen till B-TV.

– Ibland missar jag gymnastsiken i skolan på grund av något jobbmöte, men mina fans älskar mig, jag är cool så det finns inga negativa sidor med att vara kändis, avslutar Isabella.

Vill du veta hur barnen till Rysslands rikaste personer lever, då måste du kolla in det här. Andra barn som också lever gott men där pengarna kommer från "fel" håll är barnen till olika knarkkungar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.