Fredag 23 Apr
Stockholm

Bloggerskans gravidbilder stals från Facebook – hittades på porrsajt

1 av 2
2 av 2

Mamma-bloggerskan fick sig en chock när hon gjorde upptäckten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Gravidlyckan var total för den australienska mamma-bloggerskan Meg Ireland då hon fick reda på att hon var med barn. Precis som många andra valde hon att publicera sina gravidbilder på Facebook.

Meg publicerade bilderna i en anonym mamma-grupp för att dela lyckan tillsammans med andra i samma situation. Men det visade sig sedan att bilderna inte enbart hållit sig till gruppen.

Stals och användes av fetish-sajt

Ett tag efter att Meg publicerat sina bilder upptäckte hon till sin förskräckelse att bilderna på hennes mage läckt ut. Uppemot 15 stycken bilder hade publicerats på en porrsajt för de med gravid-fetischer.

– Jag scrollade mig igenom den här vidriga sidan och såg män som publicerat bilder på sina fruar, för att dela med sig till dem med samma fetisch, skriver hon ut på sin Facebook.


– Folk kan tycka att jag har mig själv att skylla när jag publicerar dessa bilder på min privata Facebook-vägg, men jag ser det annorlunda. Ingen ska behöva vara orolig för vart deras bilder hamnar.

Varnar nu andra

Meg skriver att hon anser det självklart att kunna publicera bilder på sin privata vägg, men att man som användare måste vara försiktig med vilka man låter följa och lägga till en som vän.

– Var vaksam, säger hon..

Efter att ha mailat sajten och hotat med att anmäla togs bilderna ned.


Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela