Torsdag 15 Apr
Stockholm

Ex On The Beach-Olivia avslöjar allt om Ida, sexet och relationen till Hampus

1 av 9
Profilerna är i dag ett par.
2 av 9
Profilerna är i dag ett par. Foto:
<3
3 av 9
<3. Foto:
Skandalerna har haglar i årets Ex On The Beach Sverige.
4 av 9
Skandalerna har haglar i årets Ex On The Beach Sverige. Foto:
Jasmine Gustafsson tillsammans med Olivia.
5 av 9
Jasmine Gustafsson tillsammans med Olivia. Foto:
Årets pumor.
6 av 9
Årets pumor. Foto:
Sanning eller paddan.
7 av 9
Sanning eller paddan. Foto:
Olivia Ring Hedlund.
8 av 9
Olivia Ring Hedlund. Foto:
9 av 9

Hur är relationen mellan Olivia och Hampus? Har Olivia och Ida någon kontakt? Vad tycker hon om det som visats upp på TV? Nyheter24 tog ett snack med profilen för att reda ut de lösa trådarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Årets säsong av Ex On The Beach-Sverige har minst sagt bjudit på rubriker, och programmet är nu inne på sista veckan. En av årets snackisar har bland annat varit triangeldramat mellan Olivia Ring Hedlund, Hampus Ekberg, och Ida Österberg Lidámo.

Olivia och Hampus blev ganska så direkt ett par i den skandalomsusade såpan, men plötsligt blev Olivia tvungen att åka hem till Sverige och lämna sina kamrater. Hampus och Ida inledde då en fling, någonting som de båda lovat Olivia ej skulle ske.

Nyheter24 tog ett snack med Olivia för att reda ut de lösa trådarna kring triangeldramat.

Olivia. Hur var det att komma hem medan de andra var kvar i huset?

– Det var skitjobbigt. Jag kunde inte snacka med de jag umgåtts med i huset eller ha någon kontakt alls med dem. Tiden stod stilla när jag kom hem. Jag saknade Hampus och hade ingen att dela med mig till som varit med om samma sak.

Hur var det när Hampus kom hem?

– Han kom tillbaka från programmet och berättade precis vad som hänt mellan honom och Ida. Han berättade även att han hört av några där inne att jag hade pojkvän hemma i Sverige, vilket så klart inte är sant. Men det gav mig kanske lite mer förståelse för vad som hade hänt.

– Ingen av oss visste vad den andre gjort medan den andra var borta, vilket så klart är väldigt psykiskt påfrestande och man vet inte vad man ska tro.

Hur reagerade du på att han och Ida hade haft sex?

– Jag förstår att det kunde hända, det är ett TV-program, så nej jag blev inte förtvivlad och arg, utan det var vad det var. Det var inte kul att höra så klart, berättar hon och fortsätter:

– Det var jobbigt att det var Ida. Hon hade suttit och prata med mig innan om att hon aldrig skulle kunna göra någonting med Hampus, sen så hände det som hände. Det var jobbigt.

Hur var det att se det på TV?

– Jag har inte sett avsnitten, det är jobbigt som det är. Nu har vi det bra så jag skiter i vilket. Jag vill inte grubbla i det.

Har du och Ida hörts sedan er medverkan?

– Hon ringde och bad om ursäkt, och ja, i mitt huvud köper jag det. Jag tycker om Ida och hon är en fin tjej. Mina vänner i Ex On The Beach är inte som vännerna där hemma. Vi hade känt varandra några veckor. Skulle det hända med vännerna här hemma hade det varit hejdå.

– Det var inget misstag Ida gjorde. Det var ett medvetet val och det anser jag är extremt dålig stil. I något avsnitt sa hon "hade inte kamerorna varit här hade jag och Hampus redan legat", så kamerorna var alltså ett större problem än vår vänskap.

Hur ser framtiden ut nu då, kommer du att bo kvar i Stockholm och han i Norrköping?

– Man kan säga att jag typ bor i Norrköping nu haha, Hampus är här bredvid as we speak. Jag kommer antagligen att flytta hit, avslutar Olivia.

Kommentera
Kopiera länk
Dela