Här näckar nästan GoT skådisen redan på 90-talet
Här näckar nästan GoT skådisen redan på 90-talet - Foto: Faksimil Youtbe

GoT-stjärnan gör sexig reklam för skotsk gröt – och vi vet inte vad vi ska känna

Kommer ni ihåg när The Hound från GoT var en sexig, isbadande, skotsk grötförsäljare? Inte vi heller. Men det är mer episkt än vad man kan tro.


Game of Thrones är känt för sina nakenscener, där både män och kvinnor får kasta samtliga klädesplagg.

Men en av stjärnorna från serien gjorde det redan innan han fick rollen som The Hound. Skådespelaren Rory McCann gjorde nämligen reklam för en skotsk gröttillverkare på 90-talet, skriver Metro UK.

I reklamfilmen ser man hur McCann simmar över en strömmande flod full med is mitt i vintern. Till tonerna av en rivig elgitarr och säckpipa.

I strandkanten står två tjejer och fnittrar. När McCann sedan reser sig ur det iskalla vattnet (som inte bekommer honom alls så klart) är han naken sånär som på en "sporran", den lilla väskan som traditionellt bärs ovanpå kiltar.

I en annan reklam går han ner för gatan, i linne trots att det snöar för det gör ju skottar. Och när han ska passera två kvinnor blåser hans kilt upp och blottar vad som är under. Vilket de båda damerna inte verkar speciellt missnöjda med, rapporterar Metro UK.

Behöver vi förklara mer? Annars berättar videorna här under exakt allt.



Gillar du Game of Thrones? Då borde du läsa om det här datorprogrammet som förutspår vem som ska dö i varje säsong av serien, om du inte gillar obehagliga överraskningar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du köpt den här gröten?
Tack för din röst!