Helt dränkt i mjölk.
1 av 2
Helt dränkt i mjölk.
De passade på att ta selfies.
2 av 2
De passade på att ta selfies.

Kim Kardashian duschar i ny video – men det är inte som vi vanliga duschar...

I den minst sagt stjärnspäckade videon till Fergies nya singel MILF $ får vi se Kim K som vi aldrig sett henne förut.


Kim Kardashian och Chrissy Teigen joinar Fergies minst sagt hippa mammaklubb i den nya, stjärnspäckade videon till singeln MILF $. Den 41-åriga sångerskan, som själv är mamma, släppte videon på fredagen, skriver Daily Mail.

I videon bor alla de sexiga mammorna grannar med varandra i "Milfville", det finns också en "milfman" som åker runt och delar ut mjölk.

Bildkälla: Youtube

Videon fortsätter med att vi får se hur Kim Kardashian bland annat duschar i mjölk iförd de högsta paret guldiga platåskor vi någonsin sett, se Chrissy Teigen göra något som ser misstänkt likt ut att amma sin nyfödda dotter, se dem ta selfies, se Fergie bada i ett badkar fullt med mjölk och se Kim visa upp en t-shirt med texten "got milf?".

Bildkälla: Youtube

Andra stjärnor som dyker upp i videon är Ciara, Alessanda Ambrosio, Gemma Ward, Tara Lynn, Devon Aoki, Angela Lindvall, Isabeli Fontana, Amber Valletta, and Natasha Poly och tillsammans skapar de den mest episka mammasquaden någonsin.

Bildkälla: Youtube

Fergie själv säger att hon bytt ut definitionen av MILF från den vanliga betydelsen till "Moms I'd Like To Follow". Enligt henne själv för att stärka kvinnor.

"De har karriär och familj men hittar ändå tid för att ta hand om sig själva och känna sig sexiga", skriver sångerskan i ett uttalande som Daily Mail skrivit om.

Bildkälla: Youtube

Du kan titta på den episka videon här under.


Nyheter24 har tidigare skrivit omKim Kardashians rumpchock och Kendall Jenner som visade upp brösten för hela New York.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tyckte du om Fergies nya låt?
Tack för din röst!