Söndag 16 Maj
Stockholm

Peg och Penny Parnevik till attack mot Zara: "Du står för hat och har mycket att lära av vår pappa"

1 av 2
2 av 2

Peg Parnevik har nu tagit ett kliv in i beefen mellan Zara Larsson och Jesper Parnevik. Det var efter den blodiga attacken i Nice som Jesper riktade kritik mot Zara och passade på att skämta om händelsen på Twitter.

Kommentera (174)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu har ännu en Parnevikare gått till attack mot Zara Larsson, och det sparas inte på krutet.

Nyheten om attacken i Nice spreds som en löpeld och överallt på sociala medier uttrycker människor sin sorg över vad som hänt.

Men golfproffset och TV-profilen Jesper Parnevik kände för att skilja sig lite från mängden och i stället skämta om den tragiska händelsen. Detta gjorde han på bekostnad av Zara Larsson.

Rykten säger att det var en man och en kvinna som körde bilen, men jag tippar på att Zara Larsson kommer att säga "Jag hatar alla män".

Zara svarade med att säga att hon är glad att hon tackade nej till att vara med i familjen Parneviks show samt att hon anser det onödigt av Jesper att skämta på det där sättet. Twitter kokade över och skarp kritik riktades mot Jesper. Men nu har fått uppbackning av ingen mindre än dottern Peg.

"Du har mycket att lära av min pappa"

Peg publicerade en bild på sin syster Pennys status där hon förklarar för Zara att familjen aldrig ville ha henne som gäst i programmet, då Zara "står för hat och tror att hat bidrar till förändring". Hon säger även att Zara har mycket att lära av Jesper samt att hon borde respektera de äldre.

Jesper, som startade hela bråket, har inte kommenterat dotterns inlägg ännu.

Översättning av Pennys inlägg:

– Jag har hållit tyst om detta eftersom det är så mycket hat kring ämnet, men jag känner att det är min plikt mot alla unga tjejer och killar som följer mig att berätta hur jag känner. En kvinna måste inte attackera en man för att vara stark. Det är det svagaste en människa kan göra. Faktum är att vi borde ÄLSKA män. Jag fattar att vi inte har samma rättigheter och jag kommer inte låtsas att världen är perfekt för den är långt ifrån det. Men det här ämnet har blivit alldeles för kontroversiellt. Anledningen till att så många ogillar ordet ”feminist” är på grund av kända människor som bashar män och tycker ät det är rätt.

Min pappa har tre döttrar, han mer än någon annan vill att vi ska ha bra chanser i livet. Han har även stöttat vår familj ekonomiskt hela mitt liv som den fina man han är.

Han lär oss att vi alltid ska bekämpa hat med kärlek, och aldrig trycka ner någon för att själva få försprång.

Min pappa röt i från om något som jag har längtat efter att tala om. Nu får han sjuka mängder hat. Det är tydligen så, att år 2016 är det inte okej att säga något elakt om kvinnor men du får fullständigt göra ner män och kalla dem förgrisar. Hur är det rätt på något sätt?

De kommentarer som kvinnor skrev i stöd till Zara är för grova för att ens citera. Min pappa är 51 år gammal och den visaste man jag känner. RESPEKTERA DE ÄLDRE. @zaralarsson kan lära sig mycket av min pappa och jag är säker på att hon har mycket att dela med sig av till honom! Och, for the record, vi ville inte ha henne på vår show för den är om kärlek och gemnskap, vår familj vägrar att använda hat för att göra en förändring.

Jag önskar henne allt väl med hennes karriär, hon är en fantastisk artist och hennes låtar är de bästa billåtarna, och allt jag känner för henne är vänlighet och kärlek. Om hon vill vill använda sitt kändisskap för att sprida hat är det hennes val, men då har jag inte något annat val än att än bekämpa det med att sprida så mycket kärlek som jag bara kan för att göra världen mindre läskig.


Kommentera (174)
Kopiera länk
Dela