Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joel Kinnaman: Jag blev aldrig slagen av min pappa

- 31/07/2016, 09:05 -
Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin far.
1 av 2

Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin far.

KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures

Joel Kinnaman.
2 av 2

Joel Kinnaman.

KGC Photo Agency LLP KGC Photo Agency LLP / Stella Pictures

Efter en intervju plockade media upp uppgifter om att Joel Kinnaman skulle ha blivit slagen som liten, vilket stjärnan nu dementerar.

Joel Kinnaman dementerar uppgifterna om att han ska ha blivit slagen av sin pappa när han var yngre. Det var i en intervju ”Mr Porter” som Kinnaman pratade om sina stökiga tonår. Men skribenten fick det att låta som att stjärnan fick stryk av sin pappa.

– Saker togs ur sitt sammanhang och det lät som om jag blivit misshandlad, säger Kinnaman till Aftonbladet.

– Ingenting kunde vara mer felaktigt. Jag har jättebra kontakt med min familj och det är tack vare den, tack vare min mamma och pappa, som jag är här i dag. De betyder allt för mig.

Uppgifterna från intervjun plockades snabbt upp av många medier och blev större än vad stjärnan själv kunde ana.

– Det har varit hemskt. Alla i min familj är mycket upprörda. Och jag förstår dem. Det här var det sista jag ville.

Han fortsätter och berättar om sina år som tonåring.

– Jag var inte helt lätt att handskas när jag var ung, säger Kinnaman som tidigare berättat hur han rörde sig i småkriminella kretsar, säger han och fortsätter.

– Men att jag skulle ha blivit slagen är inte i närheten av sanningen. På sin höjd kan jag ha blivit tagen i örat eller fått en lätt örfil. Ingenting annat.

Kinnaman själv menar att han kan ta citat som tas fel och blir större än han anat.

– Det är inte roligt, men jag är en offentlig person. Jag har valt det här. Det har inte min familj. När det går ut över den är inte okej.

Stjärnan menar att han tycker att det är svårt med gränsen mellan livet som han som privatperson och hans liv som den offentliga personen han är, skriver Aftonbladet.

– Jag vill vara öppen i min roll och när jag möter medier. Men sånt här gör det svårt. Det tvingar mig att vara mycket försiktig i mina uttalande för att ingenting ska kunna misstolkas.