Ruby Rose ställer in sin spelning i Sverige

Superstjärnan ligger i sjuksängen och kan därför inte ta sig till Sverige.


Den australienska DJ-stjärnan och "Orange Is The New Black"-stjärnan Ruby Rose skulle i dag spela på festivalen "Sensommar" i Sundsvall – men har ställt in.

Anledningen är att Ruby är sjuk och kan inte ta sig till Sverige.

– Vi har precis som ni sett fram emot spelningen väldigt länge och det är därför väldigt tråkigt att behöva meddela detta, meddelar festivalen i ett pressmeddelande.

Festivalen arbetar hårt för att hitta en ersättare.

Ruby Rose hälsar till sina fans i Sverige att hon är riktigt besviken över detta då hon sett fram emot konserten, men lovar att komma tillbaka en annan gång.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Salman Rushdie gör dokumentär om attacken

Anneli om de hemliga planerna efter Hotell romantik: "Stort"

1 timme sedan
Det slog gnistor när Anneli Holm träffade Thomas Hynes i andra säsongen av Hotell romantik. Bara sex dagar senare gifte de sig i tv. Nyheter24 har pratat med Anneli, som avslöjar vad som hänt sedan kamerorna slutade filma.

SVT:s blixtändring: Därför nobbades GVFÖ-Torsten

1 timme sedan
Torsten Malmgård trodde inte att han skulle medverka i "Gift vid första ögonkastet" 2024. Men SVT ändrade sig – fem dagar innan bröllopet, rapporterar Expressen.

Fler avhopp från artister inför Eurovision

2 timmar sedan
Dotter och Titiyo sällar sig nu till de artister som hoppat av evenemang i Malmö inför Eurovision Song Contest i maj.

Han är P2:s nya klassiska artist

2 timmar sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

3 timmar sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.