Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

DJ-stjärnan postade ett inlägg om tjejer på Facebook – det skulle han inte gjort

- 12/08/2016, 18:42
Inlägget raderas, något som tyder på att han nu ångrar sig.

Inlägget raderas, något som tyder på att han nu ångrar sig.

Instagram

Det här med att kommentera tjejer och deras utseende – inte bra, inte bra.

DJ:n och producenten Will Sparks skrev en status på sin Facebook som han nog förmodligen ångrar – för reaktionerna blev tusentals och musikstjärnan har nu tagit bort inlägget.

I inlägget hade han nämligen en uppmaning till kvinnor som lägger ut selfies på sig själva. Vad de borde göra, och inte göra – något som inte uppskattades.

"Alla tjejer som alltid lägger ut bilder på sig själva på Snapchat med olika filter där de inte gör någonting med hip hop-musik i bakgrunden. Vi kan inte förneka att vi alla är lite osäkra ibland. Men det här visar hur osäkra ni verkligen är", skriver han.

Will Sparks skriver att tjejer borde göra något helt annat på internet, nämligen att inspirera, motivera och underhålla andra med sina selfies – något han själv skriver att han gör, och mår bra utav det.

"Det värsta med allt är att alla dessa tjejer är ofta väldigt snygga och har många följare. Så jag rekommenderar er starkt att göra något bra", skriver han.

Och ja. Internets reaktioner bevisar följande: Säg aldrig till henne kvinna hur hon ska bete sig, speciellt inte baserat på hennes utseende.

Den australienska bloggen Pilerats har även gjort en egen version av Will Sparks inlägg. Och ja, budskapet är självklart. "Jag rekommenderar dig starkt att hålla käften, hålla dig till musik och spendera mer tid på gymmet och visa folk hur mycket du tränar", skriver de.